Участь у конференціях
- Деталі
-
Перегляди: 2507
Участь студентів у конференції «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», квітень 2023 р.
1. НОВІ ФІТОДОБАВКИ У МОЛОЧНИХ ПРОДУКТАХ ЛІКУВАЛЬНО-ПРОФІЛАКТИЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ. Надія Дженджелюк, Таня Теслюк, здобувачі вищої освіти 4-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Юрій Гачак, к.б.н., доцент.
2. ОБГРУНТУВАННЯ БУДІВНИЦТВА ЦЕХІВ З ВИГОТОВЛЕННЯ НЕЗБИРАНОЇ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ. Данута Толочно, студентка 4-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Марія Маніла, здобувач вищої освіти 2-го курсу (СП) 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Володимира Наговська, к.т.н., доцент.
3. ТЕХНОЛОГІЯ ВЕРШКОВОГО СИРУ «PETIT SIUSSE» ІЗ ДОДАВАННЯМ МИГДАЛЮ. Марко Гуменецький, Андрій Глущук, здобувачі вищої освіти 4-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Наукові керівники ˗ Орися Цісарик, д. с.-г.н., професор. Інна Скульська, к.т.н., старший викладач.
4. ВИКОРИСТАННЯ ЕНТЕРОКОКІВ В МОЛОЧНІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ. ПЕРСПЕКТИВИ ВИКОРИСТАННЯ «ENTEROCOСCUS FAЕCIUM» ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КИСЛОВЕРШКОВОГО МАСЛА. Владислав Максимець, здобувач вищої освіти 1-го курсу 2-го РВО «Магістр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Орися Цісарик, д. с.-г.н., професор.
5. АНАЛІЗ БЕЗПЕЧНОСТІ МОРОЗИВА, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ В ТОРГІВЕЛЬНИХ МЕРЕЖАХ МІСТА РОГАТИН. Ольга Райхіль, Анна-Марія Оленчин, здобувачі вищої освіти 2-го курсу (СП) 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Наукові керівники ˗ Наталія Сливка, к.т.н., доцент, Оксана Білик, к.т.н., доцент.
6. УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЖИРОВИХ СУМІШЕЙ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА БУТЕРБРОДНОЇ ПРОДУКЦІЇ В МЕЖАХ РЕАЛІЗАЦІЇ КОНЦЕПЦІЇ ВЕНДІНГ-БІЗНЕС. Андрій Варлам, здобувач вищої освіти 1-го курсу (СП) 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Ігор Герус, студент 1- го курсу 2-го РВО «Магістр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Наталія Сливка, к.т.н., доцент.
7. ХАРАКТЕРИСТИКА СТАНУ РИНКУ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРОДУКТІВ В УКРАЇНІ. Софія Ступак, здобувач вищої освіти 2-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Любов Мусій, к.т.н., доцент.
8. ПРОЕКТ ЦЕХІВ ВИГОТОВЛЕННЯ М’ЯКИХ СИРІВ. Ольга Демчук, Анастасія Дубинська, здобувачі вищої освіти 4-го курсу 1-го РВО «Бакалавр», ФХТБ. Науковий керівник ˗ Ольга Михайлицька, к.т.н., доцент.