EN   UK

logo

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

  1. Масіч О. Новий кисломолочний напій з про- та пребіотичними властивостями / О. Масіч, О.Й. Цісарик // Науково–практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2013/2014 н.р. за напрямком «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» (11 квітня 2014 р., м. Київ). (Диплом III ступеня)
  1. Кушнір І. І. Дослідження властивостей промислово перспективних штамів мікробіальних культур, виділених із традиційної карпатської бринзи // Науково–практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016-2017 н.р. з напряму «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» (2017 р., м. Харків, Диплом ІІ ступеня)
  2. Kushnir I. Description strains Enterococcus faecium isolated from Carpathian brine cheese / Kushnir I., Slyvka I., Tsisaryk O. // Ogolnouczelniana sesja kol naukowych. Krakow, 8 kwietnia – P. 96. (Dyplom za zajecie III miejsca w Sesji referatowej Studentckiego Kola Naukowego Technologow Zywnosci Uniwersyteru Rolniczego im. Hogona Lollataja w Krakowie).
  3. Іванцік С. ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 н.р. за спеціальністю «Харчові технології», Національний університет харчових технологій (науковий керівник, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Наговська В.О.) диплом III ступеня.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru