Конкурсні роботи
- Деталі
-
Перегляди: 1720
- Масіч О. Новий кисломолочний напій з про- та пребіотичними властивостями / О. Масіч, О.Й. Цісарик // Науково–практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук у 2013/2014 н.р. за напрямком «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» (11 квітня 2014 р., м. Київ). (Диплом III ступеня)
- Кушнір І. І. Дослідження властивостей промислово перспективних штамів мікробіальних культур, виділених із традиційної карпатської бринзи // Науково–практична конференція Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2016-2017 н.р. з напряму «Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції» (2017 р., м. Харків, Диплом ІІ ступеня)
- Kushnir I. Description strains Enterococcus faecium isolated from Carpathian brine cheese / Kushnir I., Slyvka I., Tsisaryk O. // Ogolnouczelniana sesja kol naukowych. Krakow, 8 kwietnia – P. 96. (Dyplom za zajecie III miejsca w Sesji referatowej Studentckiego Kola Naukowego Technologow Zywnosci Uniwersyteru Rolniczego im. Hogona Lollataja w Krakowie).
- Іванцік С. ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 н.р. за спеціальністю «Харчові технології», Національний університет харчових технологій (науковий керівник, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Наговська В.О.) диплом III ступеня.