- Деталі
-
Опубліковано: 17 вересня 2025
-
Перегляди: 28
12 вересня 2025 року відбулася зустріч з академічною спільнотою, присвячена обговоренню актуальних питань розроблення та удосконалення освітніх програм першого (бакалаврського) рівня вищої світи «Харчові технології», другого (магістерського) рівня «Технології зберігання, консервування та переробки м’яса» та «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
У заході взяли участь виконувач обов’язків декана ФХТБ, доцент Галина Коваль, гаранти освітніх програм: доценти Уляна Драчук, Ірина Сімонова, професор Орися Цісарик, а також представники професорсько-викладацького складу.
- Деталі
-
Опубліковано: 30 червня 2025
-
Перегляди: 169
27 червня 2025 року співробітники кафедри технології молока і молочних продуктів на чолі зі завідувачкою, професоркою Орисею Цісарик долучилися до заходу, організованого Благодійною організацією «Львівська аграрна дорадча служба» (ЛАДС) за підтримки Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) в Україні. Захід відбувся на базі кооперативного молокозаводу ТОВ «Набіл» ТМ «Білобока» у селі Утішків Золочівського району і був присвячений темі «Кооперація як запорука успіху малих та середніх виробників молока. Збір, зберігання та реалізація молока в молочному кооперативі».