- Деталі
-
Опубліковано: 11 лютого 2025
-
Перегляди: 59
10 лютого 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася зустріч науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» із представником ТзОВ «Бабусин збанок» (с. Корничі, Самбірський р-н,), паном Нестором Богданом. Під час заходу обговорили розвиток молочної галузі, можливості залучення студентів до виробничої практики, перспективи подальшого працевлаштування на підприємстві, варіанти розширення співпраці між кафедрою та роботодавцем.
Детальніше: Зустріч із представником ТзОВ «Бабусин збанок»- Деталі
-
Опубліковано: 16 січня 2025
-
Перегляди: 139
15 січня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся науковий семінар на тему «Бактеріофаги у харчовій промисловості» за участі завідувача кафедри харчової біотехнології і хімії, доктора ветеринарних наук, професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Миколи Кухтина.
На семінарі були присутні в. о. проректора з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк, в. о. декана факультету харчових технологій та біотехнології, доцент Галина Коваль, завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик, завідувач кафедри м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів, доцент Уляна Драчук, завідувач кафедри загальнотехнічних дисциплін, професор Богдан Ціж, завідувач кафедри біологічної та загальної хімії, професор Степан Грабовський, професор кафедри ветеринарно-санітарного інспектування Володимир Салата та співробітники усіх кафедр факультету.
Детальніше: Науковий семінар на тему «Бактеріофаги у харчовій промисловості»