EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

1

20–21 червня 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього рівня «Бакалавр» за освітньою програмою «Харчові технології».

Детальніше: Успішний захист кваліфікаційних робіт!

IMG 9209a9bc4f44521dd410db904508e400 V

Дослідницька практика є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування і переробки молока» та забезпечує систематизацію, розширення і закріплення здобувачами вищої освіти професійних навичок і вмінь, формування початкової компетенції ведення самостійної наукової роботи, дослідження та експериментування.

Детальніше: Дослідницька практика здобувачів ОС «Магістр» ОПП «Технології зберігання, консервування і...