EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

IMG 9209a9bc4f44521dd410db904508e400 V

Дослідницька практика є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування і переробки молока» та забезпечує систематизацію, розширення і закріплення здобувачами вищої освіти професійних навичок і вмінь, формування початкової компетенції ведення самостійної наукової роботи, дослідження та експериментування.

Детальніше: Дослідницька практика здобувачів ОС «Магістр» ОПП «Технології зберігання, консервування і...

1 14

Практична підготовка здобувачів вищої освіти першого курсу, спеціальності 181 “Харчові технології” ОС “Бакалавр” факультету харчових технологій та біотехнології є обов’язковим компонентом навчальної програми для здобуття кваліфікаційного рівня, в результаті проходження якого, здобувачі набувають професійних навичок та вмінь. Практикування відбувається на передових сучасних харчових підприємствах та в лабораторіях.

Детальніше: Навчальна практика здобувачів спеціальності 181 “Харчові технології”