- Деталі
-
Опубліковано: 14 червня 2024
-
Перегляди: 236
Дослідницька практика є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування і переробки молока» та забезпечує систематизацію, розширення і закріплення здобувачами вищої освіти професійних навичок і вмінь, формування початкової компетенції ведення самостійної наукової роботи, дослідження та експериментування.
Детальніше: Дослідницька практика здобувачів ОС «Магістр» ОПП «Технології зберігання, консервування і...- Деталі
-
Опубліковано: 04 червня 2024
-
Перегляди: 326
Практична підготовка здобувачів вищої освіти першого курсу, спеціальності 181 “Харчові технології” ОС “Бакалавр” факультету харчових технологій та біотехнології є обов’язковим компонентом навчальної програми для здобуття кваліфікаційного рівня, в результаті проходження якого, здобувачі набувають професійних навичок та вмінь. Практикування відбувається на передових сучасних харчових підприємствах та в лабораторіях.
Детальніше: Навчальна практика здобувачів спеціальності 181 “Харчові технології”