- Деталі
-
Опубліковано: 20 вересня 2024
-
Перегляди: 235
6 вересня гарант ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки молока» спеціальності 181 «Харчові технології» професор Орися Цісарик провела зустріч зі здобувачами першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти та ознайомила їх з основними положеннями ОПП.
Детальніше: Зустріч гаранта ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки молока» зі здобувачами- Деталі
-
Опубліковано: 17 вересня 2024
-
Перегляди: 253
Приємно, коли на адресу Університету, зокрема кафедру технології молока і молочних продуктів надходять позитивні відгуки від роботодавців. Ось такий відгук маємо від ТОВ «МК “Галичина”».