- Деталі
-
Опубліковано: 16 березня 2024
-
Перегляди: 284
Вже доброю традицією в Університеті стало проведення гостьових лекцій. Цей вид діяльності сприяє налагодженню співробітництва між закладами та комунікації науковців, здобувачів і викладачів. 11 березня 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася гостьова лекція в. о. завідувача кафедри харчової технології та біохімії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, доктора ветеринарних наук, професора Миколи Кухтина на тему “Вибір молочнокислих культур для досягнення бажаних властивостей ферментованих продуктів та перебіг біохімічних процесів при їх виробництві” з дисципліни “Мікробіологічні процеси та їх продукти у молокопереробних виробництвах”.
Гостьову лекцію проведено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки молока”.
Лекція була насиченою та зацікавила слухачів. Високий професіоналізм, педагогічна майстерність, компетентність і активність лектора викликали позитивні враження, інтерес, відповідну розумову й поведінкову реакцію присутніх.
Допис підготувала Любов Мусій, доцент
- Деталі
-
Опубліковано: 28 лютого 2024
-
Перегляди: 198
26–27 лютого 2024 року здобувачі спеціальності 181 “Харчові технології” під керівництвом викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів на лабораторних заняттях з дисципліни “Технологія молочних і молоковмісних продуктів” виготовили солодковершкове масло.