Доповіді на конференціях, семінарах
- Деталі
-
Опубліковано: 05 листопада 2018
-
Перегляди: 3323
Участь у конференціях та семінарах
- Октисюк Д.М., Цісарик О.Й., Мусій Л.Я. Використання злакових культур у технології йогурту функціонального призначення. Вектори розвитку науки, освіти та технологій в умовах глобалізації: збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції (Полтава, 12 березня 2025 р.). С. 65–66.
- Цісарик О.Й., Мусій Л.Я., Сливка І.М. Розроблення технології кисловершкового масла з використанням Enterococcus faecium, виділеним із карпатської бринзи. Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири: програма та матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 27 травня 2025 р., м. Київ. К.: НУХТ, 2025 р. С. 110–112.
- Лучка І.В., Білик О.Я., Кругла Д. Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири: програма та матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 27 травня 2025 р., м. Київ. К.: НУХТ, 2025 р. С. 83.
- Лучка І., Сливка І., Дзень Є., Боршош В. Розробка технології кисломолочного сиру із застосуванням штаму Enterococcus faecium SB 12. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції присвячена 95-річчю від дня народження доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка УААН Григорія Олександровича Богданова. 6-7 березня 2025 року, м. Київ, НУБіП України.
- Цісарик О.Й., Мусій Л.Я., Сливка І.М. Розробка технології кисломолочного напою на основі вторинної молочної сировини. Тези доповідей VIII Міжнародної науково-технічної конференції «Стан і перспективи харчової науки та промисловості, присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя. Тернопіль, 25-26 вересня 2025 р. С. 32–35.
- Михайлицька О.Р., Наговська В.О., Мороз Л.Я. Актуальні тенденції у розвитку виробництва та споживання здорової їжі. Тези доповідей VIII Міжнародної науково-технічної конференції «Стан і перспективи харчової науки та промисловості, присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя. Тернопіль, 25-26 вересня 2025 р. С. 54–55.
- Білик О.Я., Сливка Н.Б., Лучка І.В. Розроблення технології масляної пасти зі смаком полуниці для дітей. Тези доповідей VIII Міжнародної науково-технічної конференції «Стан і перспективи харчової науки та промисловості, присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя. Тернопіль, 25-26 вересня 2025 р. С. 18–20.
- Гусаковський Ю.І., Мусій Л.Я. Інноваційні підходи до розроблення технології молочних продуктів з використанням концентратів молочної сироватки. Освітні і культурно-мистецькі практики в контексті інтеграції України у міжнародний науково-інноваційний простір в умовах воєнного часу: збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів та молодих вчених (м. Запоріжжя, 10-11 квітня 2025 р.). Запоріжжя : Вид-во Хортицької національної академії, 2025. Т.5. С. 45–47.
- Михайлицька О.Р., Лучка І.В. Актуальні напрями наукових досліджень у харчовій галузі Методологія сучасних наукових досліджень: збірник наукових праць учасників ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 27–28 берез. 2025 р.). С. 141-143.
- Наговська В., Михайлицька О., Конашук Д. Розроблення технології сметанного продукту з використанням олії бразилійського горіха. Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції (27 травня 2025, Київ). К.: НУХТ, 2025. С. 92–93.
- Mykhaylytska O., Nagovska V., Slyvka N. Technological design of cottage cheese with the addition of fenugreek using obram equipment. Scientific trends in the development of modern technologies: Abstracts of XXII International Scientific and Practical Conference. (June 02-04, 2025, Krakow, Poland). Krakow, 2025. Pp. 200–202.
- 12. Цісарик О., Дроник Г., Сливка І., Кушнір І., Мусій Л. Створення бактеріальних препаратів для молочної промисловості з використанням штамів молочнокислих бактерій, виділених із традиційної карпатської бринзи. Журнал «Біологія тварин» (Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми сучасної біології, тваринництва та ветеринарної медицини», присвячена 100-річчю від дня народження доктора біологічних наук, професора, академіка УААН, заслуженого діяча науки і техніки України, директора Інституту біології тварин НААН з 1972 по 1993 рік Петра Лагодюка). 2024. Т. 26(3). С. 121.
- 13. Цісарик О.Й., Мусій Л.Я., Мороз Л.Я. Розроблення технології функціонального кисломолочного десерту з пророщеним насінням сочевиці. Тези доповідей XІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг». Львів. 2024. С. 31–32.
- 14. Кушнір І.І., Цісарик О.Й., Кушнір І.М., Федак Н.М. Перспективи використання ентерококів, виділених із традиційної карпатської бринзи. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Пріоритетні напрями наукового забезпечення виробництва продукції тваринництва у Карпатському регіоні для подолання викликів, пов’язаних з воєнним станом» (с. Оброшине, 25 червня 2024 р.). Оброшине. 2024. С. 62–
- 15. Slyvka N.B., Mykhaylytska O.R., Skulska I.V., Bilyk O.Ya. Prospects for using black elderberry in the fermented whey drinks technology. Actual Issues of Modern Science. European Scientific e-Journal. Ostrava: Tuculart Edition, European Institute for Innovation Development. 2024 June 5. Vol. Р. 94–107. doi: 10.47451/inn2024-05-06
- 16. Mykhaylytska O.R., Slyvka N.B., Nagovska O., Vavrysevych Ya.S. The use of «Lactomyces tibeticus» for the production of fermented milk drink. Actual Issues of Modern Science. European Scientific e-Journal. Ostrava: Tuculart Edition, European Institute for Innovation Development. 2024 June 1. Vol. 31. Р. 108–122. doi: 10.47451/inn2024-06-01
- 17. Сливка Н.Б., Михайлицька О.Р., Білик О.Я. Розробка технології немолочного йогуртоподібного напою на основі безглютенових злаків. In: Innovations in modern education: European and global context: Abstracts of 13th International Scientific and Practical Conference [Internet]; 2024 Novemb 25-27; Krakow, Poland. Krakow; 2024. [cited 2024 Dec 13]; 326–329.
- 18. Наговська В.О., Михайлицька О.Р., Сливка Н.Б., Толочко Д.М. Розроблення технології м’якого сиру з корицею та імбиром. У: Куцик ПО, редактор. 12-а Міжнародна науково-практична конференція «Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг»; 5 груд. 2024; Львів. Львів: Видавництво «Растр-7»; 2024. C. 141–
- 19. Лучка І.В., Білик О.Я., Сливка І.М., Кокун Н.І., Лесик Я.В. Застосування наносполук цинку в технології виробництва кефіру для створення інноваційного функціонального продукту. У: Куцик ПО, редактор. 12-а Міжнародна науково-практична конференція Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг; 5 груд. 2024; Львів. Львів: Видавництво «Растр-7»; 2024. С. 136–
- 20. Лесик Я., Лучка І., Денис Г., Хомин М., Шах Л. Вплив підвищених температур довкілля на організм кролів та шляхи його вирішення у промисловому кролівництві. Збірник матеріалів Міжнародної науково – практичної онлайн конференції «Інновації та перспективи сучасної науки в розвитку галузей кролівництва та звірівництва», 22 березня 2024 року, Черкаська дослідна станція біоресурсів НААН, Черкаси 2024. С.
- 21. Юзьвяк М., Лесик Я., Шевченко Т., Денис Г., Хомин М., Кремпа К., Лучка І. Параметри організму кролів за дії наночастинок в умовах підвищених температур довкілля. Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми сучасної біології, тваринництва та ветеринарної медицини», 3–4 жовтня 2024 р., Інститут біології тварин НААН, м. Львів, Біологія тварин; Україна. № 26 (3). С. 122.
- 22. Пахолків Н.В., Лучка І.В. Вплив змін клімату у тваринництві. Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції «Зміна клімату та її наслідки для тваринництва і ветеринарної медицини: наукові підходи та інноваційні рішення». 10–11 жовтня 2024 р., Україна. С. 262–265.
- 23. Цісарик О.Й., Сливка І.М., Мусій Л.Я. Розроблення технології м’якого сирного продукту з нутовим борошном. Тези доповідей VII Міжнародної науково-технічної конференції «Стан і перспективи харчової науки та промисловості. Тернопіль, 2023 р. С. 26-28.
- 24. Мусій Л.Я., Цісарик О.Й., Сливка І.М. Використання насіння соняшника у технології йогурту. Програма та тези матеріалів ХII Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Київ, 2023. С. 251-253.
- 25. Гачак Ю.Р., Михайлицька О.Р., Ваврисевич Я. С., Дудко В.Р., Щур М.І. Нові види солодких кисломолочних напоїв з використанням сиропів лікувально-профілактичного призначення. Теорія модернізації в контексті сучасної світової науки: матеріали I Міжнародної наукової конференції, Полтава, 23 червня 2023. Міжнародний центр наукових досліджень. Вінниця: Європейська наукова платформа, 2023. С. 152–157.
- 26. Наговська В., Михайлицька О., Сливка Н., Білик О. Розроблення технології кисломолочного напою зі спельтою. Географічна освіта і наука: виклики і поступ: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 140-річчю географії у Львівському університеті. Львів, 18‒20 травня 2023. Львів : Простір-М, 2023. С. 236–241.
- 27. Гачак Ю. Р., Михайлицька О. Р., Варивода Ю. Ю., Воськало В. А. Застосування нових біодобавок як смакових складників у молочних продуктах лікувально-профілактичного спрямування. Традиційні та інноваційні підходи до наукових досліджень: Матеріали V Міжнародної наукової конференції. Тернопіль, 7 липня 2023. Міжнародний центр наукових досліджень. Вінниця : Європейська наукова платформа, 2023. С. 121–123.
- 28. Цісарик О.Й., Скульська І.В., Гуменецький М.М. Розроблення технології м’якого сиру з мигдалем. Стан і перспективи харчової науки та промисловості: тези доповідей VІІ Міжнародної науково-технічної конференції. (Тернопіль 28–29 вересня 2023 року) / М-во освіти і науки України, Терн. націон. техн. ун-т ім. І. Пулюя, 2023.
- 29. Цісарик О.Й., Скульська І.В., Гуменецький М.М. Виготовлення мʼякого сиру Petit-suisse з мигдалем. Збірник тез «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчової промисловості» (Миколаїв 09-10 листопада 2023 року) / М-во освіти і науки України, Миколаївський національний аграрний університет.
- 30. Цісарик О.Й., Мусій Л.Я., Сливка І.М. Розроблення технології сиркових виробів з використанням рослинної сировини. Тези доповідей VI Міжнародної науково-технічної конференції «Стан і перспективи харчової науки та промисловості. Тернопіль, 2022 р. С. 22-23.
- 31. Цісарик О.Й., Мусій Л.Я., Коваль Г.М., Сливка І.М. Розроблення технології йогурту з геродієтичними властивостями. Програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Київ, 2022. С. 238-240.
- 32. Gachak Yu.R., Binkevich V.Ya., Mykhailytska O.R. Veterinary and sanitary inspection of oil and milk fruit with phytosyrup "nut" and its technological examination. International scientific innovations in human life. Proceedings of the 10th International scientific and practical conference. Cognum Publishing House. Manchester, United Kingdom. April 13–15, 2022. Pp. 66–72.
- 33. Гачак Ю.Р., Михайлицька О.Р., Маланчук Н.І. Нові види кріопорошків як біодобавки у молочних продуктах лікувально-профілактичного призначення. Modern research in world science. Proceedings of the 7th International scientific and practical conference. Lviv, Ukraine. October 2-4, 2022. Pp. 231–234.
- 34. Браткiвська П., Михайлицька О. Сучасний стан харчової промисловості України. Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького (до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології): Тези доповідей конференції. Львів, 10–11 листопада 2022. 2022. С. 58–61.
- 35. Цісарик О.Й., Мусій Л.Я., Сливка І.М. Використання вівсяних висівок у технології йогурту геродієтичного призначення. Матеріали ІХ Міжнародної науково-практичної конференції «Хімія, Біо- і Нанотехнології, Екологія та Економіка в Харчовій та Косметичній Промисловості», 2021 р. С. 26-28.
- 36. Гачак Ю.Р., Михайлицька О.Р., Пухнатий В.В., Романів Р.В. Застосування нових фітосиропів як смакових добавок у молочних продуктах лікувально-профілактичного спрямування. Priority directions of science and technology development. Abstracts of the 6th International scientific and practical conference. SPC “Sci-conf.com.ua” (Kyiv, Ukraine, February 20-22, 2021). Pp. 198–200.
- 37. Гачак Ю.Р., Михайлицька О.Р., Сливка І.М., Чикачова І.І., Козловець М.О. Застосування фітодобавок при виробництві сиркових мас. Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій і косметичній промисловості: Збірник матеріалів ІХ Міжнародної науково-практичної конференції, 18–19 листопада 2021 р., Харків, 2021. С. 19–20.
Участь у наукових заходах (конференціях, семінарах, симпозіумах) та виставках.
- XXII International Scientific and Practical Conference. (June 02-04, 2025, Krakow, Poland). Krakow, 2025.
- Міжнародна науково-практична конференція «Вектори розвитку науки, освіти та технологій в умовах глобалізації» (Полтава, 12 березня 2025 р.).
- 3. VІ Міжнародна науково-практична конференція «Освітні і культурно-мистецькі практики в контексті інтеграції України у міжнародний науково-інноваційний простір в умовах воєнного часу». (м. Запоріжжя, 10-11 квітня 2025 р.).
- 4. Студентська наукова конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького (до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові)», Львів, 14–15 травня 2025 р.
- 5. ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція у форматі форуму «Молочна промисловість від виробника до споживача: cучасні тренди та орієнтири», 27 травня 2024 р., м. Київ.
- 6. VIII Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості, присвячена 30-річчю заснування кафедри харчової біотехнології і хімії ТНТУ імені Івана Пулюя. Тернопіль, 25-26 вересня 2025 р.
- 7. ХХІ Міжнародна науково-практична конференція «Методологія сучасних наукових досліджень» (м. Харків, 27–28 берез. 2025 р.).
- 8. Міжнародна науково-практична конференція присвячена 95-річчю від дня народження доктора сільськогосподарських наук, професора, академіка УААН Григорія Олександровича Богданова. 6-7 березня 2025 року, м. Київ, НУБіП України.
- 9. Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми сучасної біології, тваринництва та ветеринарної медицини», присвячена 100-річчю від дня народження доктора біологічних наук, професора, академіка УААН, заслуженого діяча науки і техніки України, директора Інституту біології тварин НААН з 1972 по 1993 рік Петра Лагодюка, 3–4 жовтня 2024 р., Інститут біології тварин НААН, м. Львів.
- 10. XІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг». Львів. 05 грудня 2024.
- 11. Міжнародна науково-практична конференція «Пріоритетні напрями наукового забезпечення виробництва продукції тваринництва у Карпатському регіоні для подолання викликів, пов’язаних з воєнним станом» (с. Оброшине, 25 червня 2024 р.).
- 12. 13th International Scientific and Practical Conference [Internet]; 2024 Novemb 25-27; Krakow, Poland.
- 13. 12-а Міжнародна науково-практична конференція Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг; 5 груд. 2024; Львів.
- 14. Студентська наукова конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького (до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові)», Львів, 16–17 травня 2024 р.
- 15. Міжнародна науково – практична онлайн конференція «Інновації та перспективи сучасної науки в розвитку галузей кролівництва та звірівництва», 22 березня 2024 року, Черкаська дослідна станція біоресурсів НААН, Черкаси.
- 16. Міжнародної науково-практичної конференції «Зміна клімату та її наслідки для тваринництва і ветеринарної медицини: наукові підходи та інноваційні рішення». 10–11 жовтня 2024 р., Україна.
- 17. Конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку харчової промисловості», Миколаїв 09-10 листопада 2023 року.
- 18. ХII Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Київ, 7 листопада 2023 р.
- 19. VII Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості». Тернопіль, 28–29 вересня 2023 р.
- 20. I Міжнародна наукова конференція «Теорія модернізації в контексті сучасної світової науки», Полтава, 23 червня 2023.
- 21. Конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», Львів, 4–5 травня 2023.
- 22. Міжнародна науково-практична конференція «Географічна освіта і наука: виклики і поступ», присвячена 140-річчю географії у Львівському університеті, Львів, 18‒20 травня 2023.
- 23. V Міжнародна наукова конференція «Традиційні та інноваційні підходи до наукових досліджень», Тернопіль, 7 липня 2023.
- 24. Студентська конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», до 30-річчя від створення факультету харчових технологій та біотехнології. Львів, 10-11 листопада 2022 р.
- 25. ХI Міжнародна науково-технічна конференція «Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції». Київ, 8 листопада 2022 р.
- 26. VI Міжнародна науково-технічна конференція «Стан і перспективи харчової науки та промисловості». Тернопіль, 22–23 вересня 2022 р.
- 27. Вебінар «Web of Science Core Collection для ефективної наукової діяльності». 5 травня 2022 р.
- 28. Вебінар «Профіль установи: створення, корегування, використання». 10 травня 2022 р.
- 29. The 10th International scientific and practical conference «International scientific innovations in human life». Manchester, United Kingdom, April13-15, 2022;
- 30. The 7th International scientific and practical conference «Modern research in world science». SPC «Sci-conf.com.ua», Lviv, Ukraine, October 2-4, 2022.
- 31. Студентська конференція «Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького», присвячена 140-річчю відкриття навчального закладу «Цісарсько-королівська ветеринарна школа та школа підковування коней разом із клінікою-стаціонаром для тварин у Львові», 13 травня 2021 р.
- 32. ІХ Міжнародна науково-практична конференція «Хімія, Біо- і Нанотехнології, Екологія та Економіка в Харчовій та Косметичній Промисловості», 18-19 листопада 2021 р.
- 33. IX Міжнародна науково-практична конференція «Ветеринарні препарати: розробка, контроль якості та застосування», 19-22 вересня 2021 р.
- 34. 6th International scientific and practical conference «Priority directions of science and technology development», Kyiv, Ukraine, 20-22 February, 2021;
- 35. Вебінар «Головні метрики сучасної науки. Scopus та Web of Science» від науково-навчального центру компанії «Наукові публікації – Publ.Science», 18-21 травня 2021 р.
- 36. IХ Міжнародна науково-практична конференція «Хімія, біо- і нанотехнології, екологія та економіка в харчовій та косметичній промисловості» (18-19 листопада 2021 р., Харків).
- 37. The 5 th International scientific and practical conference “Modern directions of scientific research development”. BoScience Publisher, Chicago, USA, October 28-30, 2021.
- 38. Proceedings of III International Scientific and Practical Conference INNOVATIONS AND PROSPECTS OF WORLD SCIENCE. Vancouver. Canada, 4-6 November 2021.