EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Науковий напрям досліджень викладачів кафедри технології молока і молочних продуктів

 Тема виконується в межах робочого часу: 0116U004277 «Розроблення технології інноваційних молочних продуктів функціонального призначення».

 Науковий напрям

Наука про життя, нові технології профілактики та лікування найпоширеніших захворювань.

 Пріоритетний тематичний напрям

Створення стандартів і технології запровадження здорового способу життя, технології підвищення якості та безпеки продуктів харчування.

Тема, що фінансувалася за кошти держбюджету: 0116U208537 «Біотехнологія створення вітчизняних бактеріальних препаратів для молочної промисловості».

Тема за рахунок коштів замовника (спеціальний фонд): Ф-70/122-2017 від 05 липня 2017 р. «Молекулярно-генетична ідентифікація молочнокислої мікрофлори національних молочних продуктів і біотехнологія створення бактеріальних препаратів».

Тема за рахунок коштів замовника (госпдоговірна тема): «Визначення чутливості мікробіальної тест системи BRT-Inhibitor Test  до інгібіторів (на замовлення компанії Хр. Хансен, Україна)».

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru