EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Патенти


Впровадження наукових розробок кафедри у виробництво

В результаті співпраці між кафедрою технології молока і молочних продуктів та ТОВ «Молочна компанія «Галичина» шляхом виконання науково-дослідної роботи №270-07-21 «Розроблення заквашувального препарату для йогурту «Карпатський» із залученням штамів молочнокислих бактерій, виділених із традиційних карпатських продуктів» розроблено склад бактеріального препарату на основі класичної йогуртової закваски та штаму E. faecium SB18, який сьогодні успішно використовують в технології йогурту «Карпатський» під зареєстрованою торгівельною маркою – «Carpaticus – пробіотична дія».

Таким чином, для вітчизняної молокопереробної промисловості, колективом кафедри запропоновано бактеріальний препарат, який відтворює унікальний мікробіальний склад традиційної карпатської бринзи. Він забезпечує відмінні споживні властивості продукту і надає молочним продуктам функціональних властивостей.

1

2

3

4

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru