- Деталі
-
Опубліковано: 28 березня 2024
-
Перегляди: 388
26 березня 2024 року здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології” ОП “Технології зберігання, консервування та переробки молока” прослухали гостьову лекцію Остапа Сенчини на тему “Інновації у технології сирів”. Тема лекції безпосередньо пов’язана з ОК “Інноваційні технології галузі”.
Детальніше: Цікаво про інновації у технології сирів – гостьова лекція від директора ТОВ “Чесний сир” Остапа...- Деталі
-
Опубліковано: 25 березня 2024
-
Перегляди: 216
Нещодавно здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 “Харчові технології” ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки молока” обрали вибіркові дисципліни для вивчення у 2024/2025 навчальному році. Навчальні дисципліни за вибором є однією з головних складових частин університетської освіти. Вибіркові дисципліни вводяться для більш повного задоволення освітніх і кваліфікаційних вимог майбутніх фахівців з урахуванням регіональних особливостей та потреб стейкхолдерів.
Детальніше: Презентація вибіркових дисциплін