EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

1

26 березня 2024 року здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології” ОП “Технології зберігання, консервування та переробки молока” прослухали гостьову лекцію Остапа Сенчини на тему “Інновації у технології сирів”. Тема лекції безпосередньо пов’язана з ОК “Інноваційні технології галузі”.

Детальніше: Цікаво про інновації у технології сирів – гостьова лекція від директора ТОВ “Чесний сир” Остапа...

1 7

Нещодавно здобувачі вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 “Харчові технології” ОПП “Технології зберігання, консервування та переробки молока” обрали вибіркові дисципліни для вивчення у 2024/2025 навчальному році. Навчальні дисципліни за вибором є однією з головних складових частин університетської освіти. Вибіркові дисципліни вводяться для більш повного задоволення освітніх і кваліфікаційних вимог майбутніх фахівців з урахуванням регіональних особливостей та потреб стейкхолдерів.

Детальніше: Презентація вибіркових дисциплін