Захист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти
- Деталі
-
Опубліковано: 27 грудня 2024
-
Перегляди: 95
26–27 грудня відбувся захист кваліфікаційних робіт здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
Під час захисту здобувачі презентували результати багатомісячних досліджень, проведених під керівництвом досвідчених науковців кафедри. Здобувачі продемонстрували високий рівень теоретичної підготовки, креативність у виконанні досліджень та здатність застосовувати сучасні наукові підходи. Захисти вразили своїм професіоналізмом і багатогранністю тематики, яка охоплювала актуальні проблеми в молокопереробній галузі.
Потрібно зауважити, що всі магістерські кваліфікаційні роботи були перевірені на дотримання принципів академічної доброчесності з використанням програмного забезпечення StrikePlagiarism, виконані з усіма вимогами, які ставляться до такого типу наукових робіт і допущені до прилюдного захисту.
Захист робіт відбувався в очному форматі у формі конструктивної дискусії між здобувачами, членами комісії й присутнім на засіданні професорсько-викладацьким складом у доброзичливій атмосфері. Кожен автор підтвердив актуальність проведених досліджень, показав вміння зібрати необхідну інформацію і на основі різноманітних сучасних методів провести глибокий аналіз та запропонувати обґрунтовані рекомендації виробництву в сучасних умовах і зробити відповідні висновки. Крім того, здобувачі чітко та аргументовано відповідали на всі поставлені питання.
Щиро вітаємо випускників із завершенням такого важливого етапу в житті, бажаємо з легкістю досягати поставлених цілей, сміливо реалізовувати креативні ідеї та проєкти задля відбудови і процвітання України!
Допис підготувала Любов МУСІЙ, доцент