- Деталі
-
Опубліковано: 04 червня 2024
-
Перегляди: 532
Практична підготовка здобувачів вищої освіти першого курсу, спеціальності 181 “Харчові технології” ОС “Бакалавр” факультету харчових технологій та біотехнології є обов’язковим компонентом навчальної програми для здобуття кваліфікаційного рівня, в результаті проходження якого, здобувачі набувають професійних навичок та вмінь. Практикування відбувається на передових сучасних харчових підприємствах та в лабораторіях.
Детальніше: Навчальна практика здобувачів спеціальності 181 “Харчові технології”Всеукраїнський форум “Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири”
- Деталі
-
Опубліковано: 30 травня 2024
-
Перегляди: 671
Завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, професор Орися Цісарик взяла участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції у межах Всеукраїнського форуму “Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири”, яка відбулася напередодні Всесвітнього Дня молока 29 травня 2024 року. З вітальним словом до учасників конференції звернувся ректор НУХТ, професор Олександр Шевченко. Зі вступним словом виступили директор Навчально-наукового Інституту харчових технологій НУХТ, професор Оксана Кочубей-Литивиненко та завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів, гарант ОПП “Технології зберігання, консервування і переробки молока”, професор Галина Поліщук.
Детальніше: Всеукраїнський форум “Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири”