Успішний захист кваліфікаційних робіт!
- Деталі
-
Опубліковано: 24 червня 2024
-
Перегляди: 232
20–21 червня 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітнього рівня «Бакалавр» за освітньою програмою «Харчові технології».
Процес підготовки та захисту диплому є важливим видом роботи на завершальному етапі навчання за освітньо-професійною програмою. Згідно з правилами і нормами академічної доброчесності кваліфікаційні роботи завчасно перевірено на наявність текстових запозичень, що дає змогу оцінити підготованість здобувачів до самостійного аналізу і викладення матеріалу.
Здобувачі дали відповіді на запитання членів кваліфікаційної комісії, що сприяло об’єктивності оцінювання результатів, здобуття компетентностей та програмних результатів навчання.
За результатами обговорення захисту робіт члени кваліфікаційної комісії прийняли рішення щодо присвоєння здобувачам вищої освіти освітнього рівня «Бакалавр».
Бажаємо нашим випускникам подальших здобутків у професійній діяльності та нових перемог!
Допис підготувала Оксана БІЛИК, доцент кафедри технології молока і молочних продуктів