EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

2

17 вересня 2024 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів було проведено семінар «Академічна доброчесність у структурі роботи ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки молока». Семінар провела оператор системи StrikePlagiarism.com, кандидат технічних наук, старший викладач Інна Скульська та зазначила: «Доброчесність в сучасному цивілізованому світі є тим наріжним каменем, який складає фундамент внутрішньої гармонії людини, стійкість її характеру та послідовність морального образу. Вища освіта через навчання і дослідження фактично скріплює цей фундамент елементами академічної доброчесності, які покликані виховувати інтелектуальну гідність і повагу до різноманіття думок та ідей, реалізуючи у такий спосіб свою соціальну місію».

Детальніше: Академічна доброчесність у структурі роботи ЛНУВМБ імені С. З. Ґжицького

1

6 вересня гарант ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки молока» спеціальності 181 «Харчові технології» професор Орися Цісарик провела зустріч зі здобувачами першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти та ознайомила їх з основними положеннями ОПП.

Детальніше: Зустріч гаранта ОПП «Технології зберігання, консервування і переробки молока» зі здобувачами