EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

9 травня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка «Пізнай науку» (керівник, доцент Любов Мусій), під час якого обговорювалися результати наукових досліджень, підготованих студентами для участі у студентській науковій конференції.

У центрі уваги засідання були розвиток молочної промисловості України під час воєнного стану, стан та перспективи розвитку крафтового виробництва молочних продуктів, сучасні напрями у вдосконаленні технологій харчових продуктів, зокрема молочних. Доповідачі висвітлили методики досліджень, експериментальні результати та зроблені висновки щодо можливостей підвищення біологічної цінності та функціональних властивостей продуктів.

1 11

Детальніше: Обговорення наукових досліджень на засіданні гуртка «Пізнай науку»

1 10

7 травня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбувся захист звітів з переддипломної практики здобувачів 4 курсу та 3 (ФМБ) спеціальності 181 «Харчові технології».

Практика проходила в очному форматі на підприємствах молочної промисловості. Базами практики студенти обрали ТОВ «Молочна компанія «Галичина», ТзОВ «Молокозавод Самбірський», ПАТ «Львівський холодокомбінат», сімейну крафтову сироварню ТзОВ «Чесний сир», крафтову сироварню Lemberg Cheese, фермерське господарство «Молочна ферма» і ін.

Детальніше: Захист звітів з переддипломної практики здобувачів спеціальності 181 «Харчові технології»