EN   UA

logo2

 КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ МОЛОКА І МОЛОЧНИХ ПРОДУКТІВ

Завідувач кафедри, професор, доктор сільськогосподарських наук Цісарик Орися Йосипівна

 Контакти
м. Львів, вул. Пекарська, 50
тел. (032)239-26-59 
е-mail: milk@lvet.edu.ua 

 

1 5

6 березня 2025 року відбулася чергова зустріч гаранта Орисі Цісарик зі здобувачами вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності G13 Харчові технології ОПП «Технології зберігання, консервування та переробки молока».

Гарант ОП ознайомила студентів зі змінами шифру і найменування галузі знань та коду спеціальності. Охарактеризувала реалізацію освітньої програми, звернула увагу на придатність випускників до працевлаштування та можливостей подальшого навчання, національної та міжнародної академічної кредитної мобільності. Також було детально розглянуто процес підготовки, написання та захисту кваліфікаційних робіт, обговорено тематику робіт. Розглянуто організацію майбутньої виробничої практики здобувачів.

Детальніше: Зустріч гаранта ОП зі здобувачами та презентація вибіркових дисциплін

 thumbnail

10 лютого 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася зустріч науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» із представником ТзОВ «Бабусин збанок» (с. Корничі, Самбірський р-н,), паном Нестором Богданом. Під час заходу обговорили розвиток молочної галузі, можливості залучення студентів до виробничої практики, перспективи подальшого працевлаштування на підприємстві, варіанти розширення співпраці між кафедрою та роботодавцем.

Детальніше: Зустріч із представником ТзОВ «Бабусин збанок»