- Деталі
-
Опубліковано: 26 березня 2025
-
Перегляди: 36
Наукова діяльність є невід’ємною складовою розвитку сучасного суспільства, особливо для здобувачів, які прагнуть професійного росту у сфері харчових технологій.
14 березня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася гостьова лекція завідувача лабораторії інтелектуальної власності та аналітичних досліджень Інституту біології тварин НААН, кандидата сільськогосподарських наук Володимира Кисціва. Лекція на тему «Організаційні аспекти наукової діяльності» прочитана здобувачам першого та другого рівнів вищої освіти, метою якої було ознайомити студентів із основами наукової роботи та організації досліджень.
Детальніше: Формування наукового світогляду майбутніх фахівців харчової галузі- Деталі
-
Опубліковано: 19 березня 2025
-
Перегляди: 99
12 березня 2025 року на кафедрі технології молока і молочних продуктів відбулася зустріч в. о. декана факультету харчових технологій та біотехнології, доцента Галини Коваль зі здобувачами другого рівня вищої освіти спеціальності G13 Харчові технології ОП «Технології зберігання, консервування та переробки молока».
Детальніше: Обговорення підсумків акредитації ОП «Технології зберігання, консервування та переробки молока» зі...