EN   UA

Проєкт " Очі з минулого" 2021



Проєкт " Очі з минулого" 2022

Анкета щодо оцінки вивченого курсу 

Результати опитування здобувачів 2023

Звіт << переглянути >>

Опитування

Результати опитування

Студентський науковий гурток «М'ясо&ТехЛаб»
кафедра технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів

Студентський науковий гурток є ключовим елементом у структурі та функціонуванні наукової діяльності здобувачів вищої освіти на кафедрі технології м’яса, м’ясних та олійно-жирових виробів. Студентський науковий гурток “М'ясо&ТехЛаб” створено з метою надання підтримки та організації координації студентів у здійсненні досліджень під час вивчення навчальних дисциплін.
Основними завданнями студентського наукового гуртка є сприяння участі здобувачів вищої освіти у наукових конференціях, конкурсах на кращу наукову роботу та наукових семінарах. Діяльність гуртка спрямована на формування інтересу до наукової роботи серед студентів, вивчення методик та способів самостійного вирішення наукових завдань у професійній сфері, а також розвиток навичок роботи в наукових колективах.
Здобувачі вищої освіти мають змогу самостійно здійснювати наукові дослідження та вирішення наукових проблем. Важливим є обмін досвідом організації та проведення наукової роботи між учасниками студентських наукових гуртків.
Студентський науковий гурток “ М'ясо&ТехЛаб ” сприяє поглибленому вивченню навчального матеріалу та виявленню найбільш обдарованих і талановитих студентів.
Керівником студентського наукового гуртка “ М'ясо&ТехЛаб ” є к.т.н., доц. Сімонова І.І. Здобувачі вищої освіти здійснюють роботу під керівництвом є к.т.н., доц. Драчук У.Р., є к.т.н., доц. Галух Б.І., є к.с.-г.н., доц. Басараб І.М, є к.вет. н., доц. Коваль Г.М., ас. Пришляк Г.Я.
Зустрічі здобувачів вищої освіти-членів наукового гуртка відбуваються за потреби, але не рідше як один раз на три місяці.

Список здобувачів вищої освіти-членів наукового гуртка «завантажити»

План роботи студентського наукового гуртка на 2023-2024 н.р. «завантажити»