EN   UA

emblema

ФАКУЛЬТЕТ  ВЕТЕРИНАРНОЇ  МЕДИЦИНИ

Декан, доцент, кандидат ветеринарних наук   Стронський Юрій Степанович

Заступники декана:
доцент, кандидат ветеринарних наук Леньо Юрій Михайлович
професор, доктор ветеринарних наук Максимович Ігор Андрійович

доцент, кандидат ветеринарних наук  Івашків Роман Миронович 

fb     іnstagram     vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

В рамках проєкту «ERASMUS + академічна мобільність викладацького складу» з 04 червня по 10 червня 2021 року у Природничому університеті (м. Вроцлав, республіка Польща) проходили лекційні курси та практичні заняття для науково-педагогічних працівників та студентів факультету ветеринарної медицини університету.
В рамках проєкту завідувачем кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин імені Г.В. Звєрєвої професором Василем Стефаником було прочитано курс лекцій який стосувався сучасних підходів щодо методики трансплантації ембріонів у худоби.
1 3

2 3
Завідувачем кафедри хірургії професором Андрієм Мисаком прочитано лекції щодо проведенню абдомінальних операцій, а також лікування онкологічно хворих тварин. Окрема увага була звернена на історичні аспекти викладання ветеринарної медицини у Львові та Вроцлаві. 

3 1

4 1

5 1

6
Доцент кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики Ігор Максимович проводив практичні заняття для студентів третього та п’ятого курсів факультету ветеринарної медицини. Зокрема, тематика стосувалася діагностики та лікування коней із хворобами нижніх дихальних шляхів. Також проводилися практичні заняття з гастродуодено- та ректоколоноскопії у собак.
 7

8

9

10

11

Реалізація такої програми дозволяє отримувати знання, що є результатом передової практики, яка застосовується в зарубіжних країнах, вдосконалення власних професійних компетентностей та навичок викладання, підвищення обізнаності щодо соціологічного, мовного та культурного різноманіття, набуття практичних навичок у своїй галузі та можливість професійного розвитку, встановлення нових або розширення існуючих професійних контактів, посилення співпраці з установою-партнером, можливість передавати знання та вміння студентам, підвищення якості мобільності студентів та персоналу для університету та установи-партнера.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru