EN   UA

emblema

ФАКУЛЬТЕТ  ВЕТЕРИНАРНОЇ  МЕДИЦИНИ

Декан, доцент, кандидат ветеринарних наук   Стронський Юрій Степанович

Заступники декана:
доцент, кандидат ветеринарних наук Леньо Юрій Михайлович
професор, доктор ветеринарних наук Максимович Ігор Андрійович

доцент, кандидат ветеринарних наук  Івашків Роман Миронович 

fb     іnstagram     vstupp

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 

 

 

28 лютого 2022 року не стало вірного сина України, відданого патріота, знаного у Львівських культурних колах мистця, відмінного виконавця в жанрі академічного та народного співу, музиканта, багаторічного художнього керівника та головного диригента чоловічого народного хору «Дзвін» ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького
МИХАЙЛА АНДРІЙОВИЧА САЛА.

У 1960 році Михайло Сало закінчив Львівське музично-педагогічне училище імені Ф. Колесси, згодом, в 1967 році Львівську державну консерваторію імені М. Лисинка (дипломи з відзнакою).
З 1960 році працював викладачем у Львівському музично-педагогічному училищі.
За більш ніж 56-річний період своєї праці вніс вагомий вклад у виховання багатьох поколінь музикантів, відомих нині у музичних сферах України та за її межами.
Високу фахову підготовку отримав, навчаючись у відомих корифеїв музики – Є. Козака, А. Кос-Анатольського, Є. Вахняка, М. Білинської, П. Демчишина та інших.
Диригентський вишкіл отримав працюючи з багатьма аматорськими колективами: хору заводу телеграфної апаратури, заводу нестандартних виробів, медичного коледжу, хормейстером та диригентом народного чоловічого хору «Сурма», народного чоловічого хору «Гомін», чоловічої народної капели «Прометей» ЛНУ імені І. Франка, актором гурту «Львівське ретро», учасником чоловічого квартету «Дністер» Львівського музичного товариства, керівником хору товариства Česká beseda.
З 1992 року М. Сало – художній керівник та головний диригент чоловічого народного хору «Дзвін» ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Під керівництвом талановитого диригента Михайла Сала хор «Дзвін» досяг значних успіхів, має великий творчий доробок, що ставить його на рівень з відомими аматорами колективами м. Львова і всього Західного регіону України.
Колективи, які очолював М. Сало вирізнялися високим рівнем виконавської майстерності та неодноразово нагороджувалися почесними званнями і грамотами, як в Україні, так і за її межами. З різними мистецькими колективами виступав у багатьох країнах Європи, а також США.
За вагомий внесок у розвиток культурних зв’язків між Україною і Польщею Президентом Польщі Лєхом Качинським М. Сало нагороджений «Кавалерійським хрестом ордену заслуги» (14 березня 2007 р.).
Висловлюємо щирі слова співчуття родині з приводу непоправної втрати.

Пам’ятаємо!!! Сумуємо разом із Вами!!!

Панахида відбудеться у середу 01 березня 2023 року в Храмі Святої Трійці після ранкової літургії (вул. Тершаківців, 11a).

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru