EN   UA

logo

 

 

КАФЕДРА ГОДІВЛІ ТВАРИН І ТЕХНОЛОГІЇ КОРМІВ 

Півторак Ярослав Іванович – завідувач кафедри, професор,
доктор сільськогосподарських наук

Телефон:   (032) 239-26-79

 

 

 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

29 листопада 2023 року відбулося розширене засідання кафедри годівлі тварин і технології кормів, на якому заслухали доповідь здобувачки Ганни Поврозник на тему “Використання пробіотичної кормової добавки «ПРОПОУЛплв» у годівлі перепелів”.

Науковим керівником дисертантки є завідувач кафедри годівлі тварин і технології кормів, доктор сільськогосподарських наук, професор Ярослав Півторак.

 

Дисертаційна робота, результати якої було оприлюднено, підготована здобувачкою і подається на здобуття наукового ступеня кандидата сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.02.02 – “Годівля тварин і технологія кормів”.

Окрім науково-педагогічних працівників кафедри годівлі тварин і технології кормів, у засіданні взяли участь запрошені науково-педагогічні працівники інших кафедр Університету.

В результаті заслуховування доповіді й обговорення матеріалів кандидатської дисертаційної роботи присутні відзначили актуальність наукової тематики, відповідність вимогам до таких робіт і достатньо високий науковий рівень дисертантки.

Одноголосно рекомендовано дисертаційну роботу Ганни Поврозник до розгляду на спеціалізованій вченій раді Білоцерківського НАУ.

Допис підготував Тарас Нагірняк, доцент

2

3

4

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru