Круглий стіл на тему «Виробництво та переробка продукції тваринництва»
- Деталі
-
Опубліковано: 19 грудня 2024
-
Перегляди: 35
11 грудня 2024 року на біолого-технологічному факультеті відбувся круглий стіл на тему «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» за участю студентів-бакалаврів та магістрів і викладачів факультету. Крім цього, у круглому столі взяли участь декан факультету, доцент Андрій Бойко, а також проректор з науково-педагогічної роботи, доцент Ігор Двилюк.
На круглому столі було представлено та виголошено 14 доповідей, дотичних до загальної теми зустрічі. Доповіді були цікаві і доповнені мультимедійними слайдами та відеофайлами. Студенти активно комунікували між собою і дискутували стосовно виголошених питань. Після завершення, найактивніших студентів та студентів з найцікавішими доповідями нагородили заохочувальними подарунками. Всі учасники круглого столу отримали сертифікати про участь у цьому заході. Студентам настільки сподобався формат зустрічі, що багато з них виявили бажання знову зібратися на подібний круглий стіл.
Допис підготувала Ірина СЕМЧУК, доцент кафедри годівлі тварин і технології кормів