EN   UA

 КАФЕДРА БЕЗПЕКИ ВИРОБНИЦТВА ТА МЕХАНІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЧНИХ ПРОЦЕСІВ У ТВАРИННИЦТВІ


logo
Завідувач кафедри
, кандидат технічних наук, доцент, доктор філософії 
Чайковський Борис Петрович

Тел. (032) 239-26-98
Електрона адреса кафедри: bmech@lvet.edu.ua  bvmtp@ukr.net

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

IMG 2858

22 серпня 2024 року відбулася конференція «Новітні технології у суспільстві» (Харків) «The latest technologies of modern society», яка зібрала провідних експертів з різних галузей, щоб обговорити останні досягнення у сфері технологій та їхній вплив на сучасне суспільство. Учасники ознайомилися з інноваційними розробками та новими підходами, які змінюють наш спосіб життя, роботи та спілкування. Конференція стала важливою платформою для обміну ідеями та створення нових партнерств, що сприятиме подальшому розвитку технологій та їх інтеграції в різні аспекти нашого повсякденного життя.

Участь у конференції взяли представники Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького – Юліана Білаш (доцент кафедри безпеки виробництва та механізації технологічних процесів у тваринництві) і Вероніка Білаш (студентка 3 курсу факультету харчових технологій та біотехнології).
Під час доповіді розглянуто особливості та важливість охорони праці в галузі зоофізіотерапії – напрям ветеринарної медицини, що спеціалізується на реабілітації та відновленні тварин за допомогою фізичних методів лікування. Охарактеризували основні ризики, з якими стикаються працівники цієї сфери, такі як фізичне навантаження, контакт з тваринами, інфекційні ризики, а також використання спеціалізованого обладнання. Проаналізували ключові заходи охорони праці, включаючи навчання персоналу, використання засобів індивідуального захисту, організацію безпечного робочого місця та технічне обслуговування обладнання. Наголосили на важливості постійного моніторингу стану здоров’я працівників та дотримання техніки безпеки для забезпечення ефективного та безпечного виконання професійних обов’язків у зоофізіотерапії.
За доповідь на тему «Особливості та заходи безпеки у зоофізіотерапії», що є актуальною, сучасною й була опублікована у науковому журналі «ADVANCED TOP TECHNOLOGY» ISSN 3041-1998 і, доповідачі отримали сертифікати.
Допис підготувала Юліана БІЛАШ, доцент кафедри безпеки виробництва та механізації технологічних процесів у тваринництві

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru