EN   UA

emblema pyta

 

КАФЕДРА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Завідувач кафедри, доктор наук з державного управління, професор Парубчак Іван Орестович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

11 квітня 2024 року в університеті Матея Бела на економічному факультеті (м. Банська Бистриця, Словаччина) проходила ХХХ Міжнародна студентська наукова конференція “Студентська наукова діяльність 2024”.
З вітальним словом до учасників конференції звернулися заступник декана з міжнародних зв’язків та взаємодії з практикою, завідувач кафедри маркетингу, менеджменту та якості Лукаш Смерек та керівники наукових секцій. У дев’яти секціях студенти мали можливість представити свої роботи за напрямами: економіка та управління бізнесом, публічна економіка та регіональний розвиток, фінанси, банківська справа, інвестиції, туризм, соціальна сфера. На конференції було представлено 44 наукові роботи та виступило 64 студенти зі Словаччини, Польщі, Чехії та України.

1

Студентки факультету економіки та менеджменту Марта Бала та Марія Залата на засіданні секції “Публічна економіка та регіональний розвиток” англійською мовою презентували наукову роботу на тему “The role of municipal and private enterprises and public organizations in solving the problem of stray animals in the city of Lviv” (науковий керівник доцент Мар’яна Матвеєва). Керівник секції Марія Мурай-Свідронова відзначила актуальність теми та доцільність продовження дослідження і розробки проекту зі запровадження сервісного навчання.

1

Вітаємо та бажаємо плідної праці і натхнення до наукового пошуку !!!

Допис підготувала Мар’яна Матвеєва, доцент

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru