EN   UA

emblema pyta

 

КАФЕДРА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Завідувач кафедри, доктор наук з державного управління, професор Парубчак Іван Орестович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1 1

30 квітня 2024 року студенти факультету економіки та менеджменту Марія Залата, Віктор Федечко, Вікторія Шиманська, Аліна Якушева з доцентом кафедри публічного управління та адміністрування Мар’яною Матвеєвою взяли участь у тренінгу “Курс травмо-компетентної допомоги”, представлений благодійним фондом “Нові горизонти для дітей України”.

 

фото 2 1

Спікером тренінгу виступила клінічний психолог Шеррі МакКлюрг, яка багато років працює із травмованою молоддю, а з 2009 року співпрацює з дитячими будинками в Україні. В умовах повномасштабної війни тема травми та її впливу на розвиток особистості, як ніколи, є актуальною і болючою для кожного. У межах тренінгу розглянуто питання та практичні кейси щодо: важливості навичок, які необхідні для компетентної роботи з травмами; сенсорно-грамотного виховання; усвідомлення впливу психологічної травми; розпізнавання ознак та симптомів травми; протидії повторній травматизації.

фото 3 1

Здобуті теоретичні знання та практичні навички для майбутніх управлінців є надзвичайно корисними та необхідними у професійній діяльності.

Допис підготувала Мар’яна МАТВЕЄВА, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru