EN   UA

emblema pyta

 

КАФЕДРА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Завідувач кафедри, доктор наук з державного управління, професор Парубчак Іван Орестович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

“Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького” на кафедрі публічного управління та адміністрування.

 фото 1 3

 

16–17 травня 2024 року відбулася чергова щорічна студентська наукова конференція у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Вітальне слово до студентської наукової спільноти виголосили виконувач обов’язків ректора, професор Іван Парубчак та декан факультету економіки та менеджменту доцент Олег Гримак. Учасників секції 6 “Система публічного управління в умовах загроз національній безпеці” привітали виконувач обов’язків завідувача кафедри публічного управління та адміністрування, доцент Надія Радух та модератор секції доцент Мар’яна Матвеєва.

фото 2 3

Учасники конференції представили доповіді на актуальні теми: сучасних підходів до державної соціальної підтримки та їх впливу на національну безпеку; диверсифікації аграрної економіки як чинника сталого розвитку сільських територій; соціальних векторів публічної політики у контексті викликів війни в Україні; можливостей удосконалення функціонування національної кібербезпеки в освітньому середовищі; ролі громадських організацій у подоланні криз.

Доповіді Василини Андрусик, Юрія Крушельницького, Івана Любуськи, Богдана Пирога, Богдана Семенюка відзначено дипломами.

фото 3

Допис підготувала Мар’яна МАТВЕЄВА, доцент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru