EN   UA

КАФЕДРА РЕАБІЛІТАЦІЇ ТА ЗДОРОВ’Я ЛЮДИНИ

 

     Завідувач кафедри кандидат наук з фізичного виховання та спорту, доцент Івасик Наталія Орестівна

e mail kafreablvet@gmail.com

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Війна у нашій країні триває вже третій місяць. І питання залишитися живим є дуже актуальним для багатьох людей нашої країни. Але також дуже важливим залишається питання здоров’я усіх категорій людей. Питання здоров’язберігаючих технологій 28 квітня 2022 року в онлайн - режимі піднімали на Всеукраїнська науково-практична конференція «Сучасні проблеми здоров’язберігаючих технологій».

Конференцію було організовано та проведено сумісною співпрацею кафедри медичних дисциплін та охорони здоров’я Харківської державної академії фізичної культури і кафедри реабілітації та здоров’я людини Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького.
Із привітальним словом виступили т.в.о. проректора з науково-педагогічної роботи ХДАФК, доцент, к.фіз.вих. С.О. Стадник і декан факультета громадського розвитку та здоров'я ЛНУВМБ ім. С.З. Гжицького, професор, д.вет.н. Р.А. Пеленьо.
У науковому заході взяли участь науково-педагогічні працівники Харківської державної академії фізичної культури, Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, Харківського національного медичного університету, Львівського державного університету фізичної культури ім. І. Боберського.

Дякуємо всім учасникам конференції за сумлінну співпрацю!!!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru