EN   UA

emblema pyta

 

КАФЕДРА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Завідувач кафедри, доктор наук з державного управління, професор Парубчак Іван Орестович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

фото 1

22 квітня студенти факультету економіки та менеджменту взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції молодих вчених, курсантів та студентів «Антикризовий менеджмент: управлінські, правові та економічні аспекти забезпечення безпеки життєдіяльності населення і територій», яка проходила у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності.

 

фото 2

 До заходу на платформі Zoom приєдналось понад 100 учасників, які представили 14 закладів вищої освіти. З вітальним словом до молодих науковців та студентів звернулись проректор з науково-дослідної роботи професор Андрій Кузик та завідувачка кафедри права та менеджменту доцентка Оксана Повстин, наголосивши на актуальності наукових досліджень та важливості здійснення антикризового управління в усіх галузях економіки та сферах діяльності, зокрема, і в умовах Covid-19.

На пленарному засіданні студентки Катерина Кучма та Оля Чикулаєва презентували доповідь на тему «Франчайзинг як антикризовий інструмент управління» (наукова керівничка Мар’яна Матвеєва, доцентка кафедри публічного управління та адміністрування).

фото 3

фото 4

Студенти Наталія Стецик (науковий керівник Іван Парубчак, професор, завідувач кафедри публічного управління та адміністрування), Ірина Кізима (науковий керівник Тарас Пенцак, доцент кафедри публічного управління та адміністрування), Павло Парубчак (наукова керівничка Галина Гринишин, доцентка кафедри публічного управління та адміністрування), Анна-Марія Волоцюга (наукова керівничка Надія Радух, старша викладачка кафедри публічного управління та адміністрування) представили свої наукові доробки у секціях.

фото 5

Дякуємо учасникам за цікаві доповіді та плідну дискусію.

Мар’яна Матвеєва, доцентка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru