EN   UA

emblema pyta

 

КАФЕДРА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Завідувач кафедри, доктор наук з державного управління, професор Парубчак Іван Орестович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

28 травня у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького відбулося вручення Грамоти Верховної Ради України та медалі «За заслуги перед Українським народом» науково-педагогічним працівникам університету. Зокрема було відзначено завідувача кафедри публічного управління та адміністрування, доктора наук з державного управління, професора Івана Орестовича Парубчака і старшого викладача кафедри публічного управління та адміністрування, кандидата наук з державного управління Дмитра Олексійовича Харечка.

 

 

З цією поважною місією до Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького завітав народний депутат, член бюджетного Комітету Верховної Ради України Ростислав Ярославович Тістик з уповноваженими особами. Під головуванням ректора університету, доктора ветеринарних наук, професора, заслуженого діяча науки і техніки України, член-коресподента Національної Академії аграрних наук України Володимира Володимировича Стибеля відбулося спільне засідання адміністрації університету та зазначених високоповажних осіб.

Під час офіційної зустрічі було обговорено стратегічні питання розвитку освіти і науки в Україні та трансформації національних освітніх стандартів до європейського освітнього простору. Ректор Володимир Володимирович Стибель акцентував увагу присутніх на необхідності комплексного бачення та системної реалізації освітніх програм та наукових проектів закладами вищої освіти та органами публічної влади на основі суспільно-владної взаємодії у державній гуманітарній політиці України на сучасному етапі.
Із свого боку народний депутат України Ростислав Ярославович Тістик високо відзначив наукові та освітні здобутки Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького. З представниками адміністрації університету, зокрема, першим проректором Ігорем Богдановичем Турком, проректором з науково-педагогічної роботи Ігорем Володимировичем Двилюком, радником ректора унверситету Андрієм Богдановичем Болкуном, керівником навчально-методичного відділу Тарасом Григоровичем Пенцаком обговорювалися перспективні напрями розвитку університету, участь науково-педагогічних працівників університету в реалізації національних освітніх програм та проектів, розвиток матеріально-технічної бази.

У рамках робочої зустрічі гості оглянули навчальні корпуси, аудиторії та науково-дослідні лабораторії, територію студмістечка, відвідали спорткомлекс. Також було обговорено необхідність у вкрай стислі терміни завершення добудови ветеринарної клініки на території університету для можливості проведення діагностичної та лікувальної діяльності й ефективного використання існуючого медичного обладнання. В цілому, усі присутні відзначили ефективність та продуктивність проведеної зустрічі, важливість реалізації обговорених питань та необхідність подальшої конструктивної та системної співпраці.


Іван Парубчак, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru