EN   UA

emblema pyta

 

КАФЕДРА ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ ТА АДМІНІСТРУВАННЯ

Завідувач кафедри, доктор наук з державного управління, професор Парубчак Іван Орестович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Напередодні Дня Рятівника, у п’ятницю, 16 вересня 2022 року між Львівським національним університетом ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького та Департаментом цивільного захисту населення Львівської обласної військової (державної) адміністрації було укладено договір про співпрацю. Реалізація даного договору зі сторони ЛНУВМБ ім. С.З. Ґжицького відбуватиметься на базі кафедри публічного управління та адміністрування факультету економіки та менеджменту, завідувач кафедри доктор наук з державного управління, професор Іван Парубчак.

Майбутні магістри спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій можуть відтепер проходити переддипломну практику в Департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Як зазначив директор Департаменту Ігор Туз, який попередньо детально ознайомлювався із освітньо-професійною програмою «Публічне управління та адміністрування» та надавав на неї фахову рецензію, важливим є надання взаємної можливості підвищення кваліфікації як серед науково-педагогічних працівників, так і серед службовців-практиків.

Для ефективної реалізації договору про співпрацю також передбачається введення в практику обміну досвідом в частині теоретичних та практичних аспектів цивільного захисту для консультацій щодо виконання здобувачами вищої освіти дипломних робіт. Актуальним з позиції Департаменту цивільного захисту населення ЛОДА є ефективна комунікація з організації навчального процесу у форматі дистанційного, або змішаного типу навчання, особливо в умовах триваючого воєнного часу та карантинних обмежень у період сучасних епідеміологічних загроз.
Окрім цього, Парубчак Іван Орестович та Туз Ігор Ярославович уклали попередні домовленості щодо взаємного сприяння у проведенні заходів в межах реалізації проектів неформальної освіти серед здобувачів вищої освіти спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування». Сторони обговорили можливості організації науково-комунікативних заходів у царині громадської безпеки, що становитимуть спільний професійний інтерес для Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького і Департаменту цивільного захисту населення Львівської обласної військової (державної) адміністрації.

Іван Парубчак, професор

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru