EN   UA

logo.png sayt 

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ДРІБНИХ ТВАРИН

Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук,
професор  Ковальський Юрій Володимирович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

31 травня 2022 року відбувся онлайн-вебінар, проведений «Науково-методичним центром вищої та фахової передвищої освіти» на тему: «Інноваційні технології виробництва м’яса бройлерів в Україні», модератором якого була професор кафедри технології у птахівництві, свинарстві та вівчарстві НУБіП України Вікторія Мельник.

Участь у заході прийняли співробітники кафедри технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин доценти Паскевич Г. А., Барило Б. С. та Фіялович Л. М.
За участю представників виробництва та колег НУБіП України на семінарі представлені дані сучасних технологій, поради, консультації з питань специфіки вирощування бройлерів та інноваційні рішення для галузі птахівництва, а саме: «Сучасний стан виробництва м’яса птиці», «Особливості інкубації яєць курей м’ясних кросів: досвід в Україні та за кордоном», «Основні аспекти виробничих засад вирощування бройлерів в умовах сучасних птахогосподарств» та «Інноваційні рішення ВО «Техна» у технології вирощування курчат-бройлерів у кліткових батареях».
Завдання в умовах сьогодення – отримати продукцію відповідно до обґрунтованих норм харчування з високим рівнем харчової безпеки та повноцінності. Тому є необхідність у навчальних семінарах, щоб вирощувати птицю за світовими стандартами.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru