EN   UA

logo.png sayt 

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ДРІБНИХ ТВАРИН

Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук,
професор  Ковальський Юрій Володимирович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

З метою впровадження у навчальний процес сучасних методик, засобів мотивацій студентів до навчання та засобів активізаційної роботи студентів викладачі кафедри технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин проходять курси підвищення кваліфікації як за кордоном так і в наукових закладах України.

Нещодавно відповідний курс прослухала доцент кафедри Петришак О.Й. в інституті біології тварин. Впродовж місяця була можливість ознайомитись і освоїти нові методи наукових досліджень у тваринництві та отримати практичні навики. Вивчити досвід з використання сучасних інформаційних технологій у науково дослідних процесах. Опрацювати новинки фахової та науково методичної літератури.
Крім цього, в даний період був проведений семінар, де слухачі мали змогу ознайомитись із основними напрямками науково дослідної роботи та матеріально технічною і прикладною базою даного інституту. За даний період провідними вченими інституту був прочитаний курс лекцій з етичних аспектів в експериментах на тваринах, основи біоетики, біотехнологія та біотехнологічні методи підвищення репродуктивної функції тварин.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru