EN   UA

logo.png sayt 

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ДРІБНИХ ТВАРИН

Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук,
професор  Ковальський Юрій Володимирович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1

На кафедрі технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин біолого-технологічного факультету з дисципліни "Технологія виробництва продукції птахівництва" відбулася гостьова лекція головного технолога ТОВ "Карадія" Закарпатської області Ярослава Андрійовича Бондарука - на тему: «Технологія утримання курчат-бройлерів в сучасних умовах» для здобувачів 2 (СП) та 3 курсів (бакалавр) спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» (освітні програми «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та «Зоофізіотерапія»).

Участь у заході взяли співробітники кафедри: доценти Барило Б.С., Паскевич Г. А., Фіялович Л. М. та асистент Лещишин І.С.
На лекції були розглянуті основні питання прийняття та посадки добового молодняку курчат, технологія утримання і вирощування за сучасними стандартами. Розкрито ряд факторів, які впливають на ріст і розвиток курчат та на якість одержаної продукції. Було представлено найновіші системи обладнання, які використовуються у виробництві продукції птахівництва на даний час.
Щира подяка лектору Ярославу БОНДАРУКУ від студентів та викладачів кафедри технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин за цікаву, змістовну лекцію та за безцінний досвід, поради практика-виробничника для майбутніх технологів - фахівців виробництва продукції тваринництва.
Такі навчальні гостьові лекції є необхідні для майбутніх фахівців даного профілю при їх підготовці.
Фото 2

Фото 3

Фото 4

 

Богдан Барило

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru