EN   UA

logo.png sayt 

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ДРІБНИХ ТВАРИН

Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук,
професор  Ковальський Юрій Володимирович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

1 жовтня 2023 року студенти біолого-технологічного факультету спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» разом із доцентами кафедри технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин Паскевич Г. А., Фіялович Л. М. та доцентом кафедри генетики і розведення тварин Оріхівським Т.В. відвідали ТОВ «Агроль», яке спеціалізується по вирощуванні птиці курчат-бройлерів та є прикладом організації безвідходної технології виробництва.

Компанія ТОВ «Агроль» працює на ринку з 2000 року, де використовують нідерландські технології при вирощуванні птиці кросу «Ross-308». Господарство сертифіковане відповідно до міжнародної системи управління якістю та безпекою продуктів належно до вимог ISO 22000:2005 «Вирощування (відгодівля) та забій курчат». Наявність діючого на підприємстві сертифікату ISO дає підтвердження тому, що продукція, яку купує споживач – безпечна!

1

ТОВ «Агроль» тісно співпрацює з ТОВ «Коудайс Україна», тому годівля птиці здійснюється професійним кормом світового виробника. Комерційний директор комбікормового заводу Дмитро БУРБАН ознайомив із виготовленням комбікормів, преміксів для тварин та птиці, що відповідають європейським стандартам якості.
Також відбулась професійна зустріч студентів із головним технологом ІВАНКО Володимиром, який представив найновіші дані сучасних технологій з виробництва м’яса бройлерів, специфіку первинної переробки курчат та інноваційні рішення у галузі птахівництва, а саме: сучасний стан виробництва готової екологічно чистої продукції – м’яса з високими поживними цінностями та відмінними дієтичними якостями, що є основою сучасного харчування.
В умовах господарства студенти також ознайомились із глибокою переробкою м’яса птиці (виділення найбільш цінних частин тушки), що дозволяє раціонально використовувати тушки курчат-бройлерів. На виробництві особливу увагу приділяють питанням якості тушки в цеху переробки та акцентують увагу на підвищення якісних характеристик отриманої продукції при дотриманні санітарно-гігієнічних вимог на всіх етапах переробки усього виробничого процесу у високотехнологічному м’ясопереробному комплексі по забою і переробці птиці.

1

Дякуємо дирекції, головному технологу ІВАНКО Володимиру за отриманий цінний практичний досвід у ТОВ «Агроль» та комерційному директору ТОВ «Коудайс Україна» Дмитру БУРБАНУ, що відкривають в умовах сьогодення гарні перспективи для студентів бути висококваліфікованими спеціалістами з впровадження ефективних технологій виробництва і переробки продукції птахівництва у бройлерному виробництві.
Особлива подяка за організацію виїзду, мобільність та мотиваційність декану біолого-технологічного факультету Андрію БОЙКО та спеціалісту з управління персоналом компанії «Агроль» Наталії СТЕХНІЙ.

1

Галина Паскевич, Леся Фіялович

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru