EN   UA

logo.png sayt 

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ДРІБНИХ ТВАРИН

Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук,
професор  Ковальський Юрій Володимирович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 5

22 травня 2024 року студенти біолого-технологічного факультету ОП “Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва” та “Зоофізіотерапія” разом із доцентами кафедри технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин Галиною Паскевич, Лесею Фіялович, Богданом Барилом відвідали птахофабрику “Агроль” відділення Жорниська, яке спеціалізується на вирощуванні птиці курчат-бройлерів та є прикладом організації безвідходної технології виробництва.

IMG c9784df558bab3b5428b1f7909d8b217 V

Згідно з робочою програмою дисципліни “Технологія виробництва продукції птахівництва”, студенти мали можливість ознайомитися з особливостями технології вирощування та утримання курчат-бройлерів на глибокій підстилці в умовах господарства.

Птахофабрика ТОВ “Агроль” використовує нідерландські технології при вирощуванні курчат-бройлерів кросу “Ross-308”. Господарство переробляє та реалізовує продукцію птахівництва на ринку з 2000 року. Компанія ТОВ “Агроль” сертифікована відповідно до міжнародної системи управління якістю та безпекою продуктів належно від вимог ISO 22000:2005 “Вирощування (відгодівля) та забій курчат”. Наявність діючого на підприємстві сертифікату ISO дає підтвердження тому, що продукція, яку купує споживач – безпечна!

Головний технолог, Роман Глієвий; заступник директора з вирощування птиці, Романа Гринишин; головний ветеринарний лікар господарства, Юрій Бачинський представили основні аспекти, яким варто приділяти увагу у процесі вирощування бройлерів, що постійно перебувають у закритих приміщеннях. Серед найважливіших є: умови утримання на глибокій підстилці, годівля, параметри мікроклімату, транспортування птиці та дія інших стрес-факторів (температурні умови, інфекційні захворювання тощо).

MyCollages 4

ТОВ “Агроль” тісно співпрацює з ТОВ “Коудайс Україна”, тому господарство бройлерного напряму має власне кормовиробництво (кормовий завод), щоб повністю забезпечити себе кормами і мати змогу контролювати їх якість.

Дякуємо головним спеціалістам, Роману ГЛІЄВУ, Роману ГРИНИШИНУ, Юрію БАЧИНСЬКОМУ за отриманий цінний практичний досвід у ТОВ “Агроль”, що відкриває в умовах сьогодення гарні перспективи для студентів у бройлерному виробництві. Особлива подяка за організацію виїзду спеціалісту з управління персоналом компанії “Агроль” Наталії СТЕХНІЙ.

Студенти вкотре переконалися, що в житті важливо вчитися, здобувати знання і бути впевненими у своїх силах, досягати професійних успіхів та стати висококваліфікованими спеціалістами.

 

Допис підготували Галина ПАСКЕВИЧ, Леся ФІЯЛОВИЧ

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru