Захист дисертації «Удосконалення технології м’ясо-вовнового вівчарства в умовах західного регіону України»
- Деталі
-
Опубліковано: 29 листопада 2024
-
Перегляди: 68
22 листопада 2024 року в Інституті сільського господарства Карпатського регіону НААН України, с. Оброшино, на разовій спеціалізованій Вченій раді відбувся захист дисертації Миколи Дмитровича Перога на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Тема дисертації: «Удосконалення технології м’ясо-вовнового вівчарства в умовах західного регіону України».
У своїй роботі автор дисертації презентував науково обґрунтовані результати досліджень щодо ефективності використання породи суффольк у процесі формування сучасного м’ясо-вовнового вівчарства в Західному регіоні України.
Науковим керівником дисертаційної роботи був Юрій Володимирович Ковальський, доктор сільськогосподарських наук, професор.
Під час відкритого голосування разова спеціалізована Вчена рада ухвалила рішення про присудження ступеня доктора філософії з галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» Миколі Дмитровичу Перогу.
Допис підготував Юрій КОВАЛЬСЬКИЙ, завідувач кафедри технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин