EN   UA

logo.png sayt 

КАФЕДРА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА І ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ ДРІБНИХ ТВАРИН

Завідувач кафедри, доктор сільськогосподарських наук,
професор  Ковальський Юрій Володимирович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Фото 1

22 листопада 2024 року в Інституті сільського господарства Карпатського регіону НААН України, с. Оброшино, на разовій спеціалізованій Вченій раді відбувся захист дисертації Миколи Дмитровича Перога на здобуття ступеня доктора філософії за спеціальністю 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».

Тема дисертації: «Удосконалення технології м’ясо-вовнового вівчарства в умовах західного регіону України».

 

У своїй роботі автор дисертації презентував науково обґрунтовані результати досліджень щодо ефективності використання породи суффольк у процесі формування сучасного м’ясо-вовнового вівчарства в Західному регіоні України.

Науковим керівником дисертаційної роботи був Юрій Володимирович Ковальський, доктор сільськогосподарських наук, професор.

Під час відкритого голосування разова спеціалізована Вчена рада ухвалила рішення про присудження ступеня доктора філософії з галузі знань 20 «Аграрні науки та продовольство» Миколі Дмитровичу Перогу.

Фото 2

Фото 3

Допис підготував Юрій КОВАЛЬСЬКИЙ, завідувач кафедри технології виробництва і переробки продукції дрібних тварин

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru