EN   UA

 КАФЕДРА ВНУТРІШНІХ ХВОРОБ ТВАРИН ТА КЛІНІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ


logoDepartment of internal animal diseases and clinical diagnostics

therapy@lvet.edu.ua, terapiyavet@ukr.net
телефон: (032) 239-26-32, 239-26-33

Слівінська Любов Григорівна
- завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

18-19 листопада у Львівському національному університеті відбулась ІІ конференція «Сучасні методи діагностики, лікування та профілактики у ветеринарній медицині» присвячена 140 -річчю відкриття навчального закладу "Цісарсько-королівська ветеринарна школа та школа підковування коней разом із клінікою-стаціонаром для тварин у Львові".

На пленарному засіданні конференції виголосив доповідь доцент кафедри, доктор ветеринарних наук Ігор Максимович.
У першій секції «Незаразні хвороби тварин, фармакологія та токсикологія відбувалась на кафедрі внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики» модераторами були професори Л.Слівінська, В.Влізло, В.Гунчак і Б.Гутий.
Конференція відбувалася on-line, тому у ній взяли участь представники інших ЗВО України (Одеський державний аграрний університет, Білоцерківський національний аграрний університет, Дніпропетровський державний аграрно-технічний університет, Сумський національний аграрний університет, Подільський державний аграрно- технічний університет) та зарубіжжя – Вроцлавський Природничий університет (республіка Польща).
Виголошено сім наукових доповідей, у яких доповідачі представили результати своїх досліджень. Цікаві запитання і дискусія науковців створили конструктивну атмосферу.

Дякуємо організаторам за високий рівень проведення конференції.

Любов Слівінська, професорка

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru