EN   UA

 КАФЕДРА ВНУТРІШНІХ ХВОРОБ ТВАРИН ТА КЛІНІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ


logoDepartment of internal animal diseases and clinical diagnostics

therapy@lvet.edu.ua, terapiyavet@ukr.net
телефон: (032) 239-26-32, 239-26-33

Слівінська Любов Григорівна
- завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

22-24 вересня у Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті ветеринарної медицини та Науково дослідному інституті здоров’я тварин України, м. Київ відбулася Міжнародна наукова конференція «ЄДИНЕ ЗДОРОВ‘Я –2022», присвячена 100-річчю кафедр факультету ветеринарної медицини.

У рамках проведення конференції працювала секція «Діагностика хвороб і терапія тварин в сучасній освіті, науці і практиці», яка була присвячена 100-літньому ювілею кафедри клінічної діагностики та 100-річчю з Дня народження великого вченого-терапевта Миколи Олександровича Судакова. Протягом 19-ти років Судаков М.О. був завідувачем кафедри терапії і клінічної діагностики, створив наукову школу та присвятив своє життя вивченню мікроелементозів у сільськогосподарських тварин у різних біогеохімічних зонах України.

 Новый рисунок

Секція працювала у змішаному очно-дистанційному форматі.

З привітальним словом від нашого університету виступила завідувач кафедри внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики, професор Слівінська Л.Г.

Новый рисунок 1

У секційному засіданні «Діагностика хвороб і терапія тварин в сучасній освіті, науці і практиці» з доповіддю виступив здобувач вищої освіти за третім (освітньо-науковим) рівнем кафедри Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького Островський О.Я. – науковий керівник д. вет. наук, професор Слівінська Л.Г. Тема доповіді: «Лікування котів за артеріальної гіпертензіі при хронічній нирковій недостатності».

Новый рисунок 2

В секції «Студентська наука» взяли участь студентки факультету ветеринарної медицини Ішимова А.О. (6 курс) та Невмержицька О.І. (5 курс) з доповіддю на тему: «Дієтотерапія за сечокам’яної хвороби у котів»: наукові керівники канд. вет. наук., доценти Зінко Г.О. та Личук М.Г.. За успішну участь у конференції були нагороджені дипломом за друге місце.

Новый рисунок 3

Окрім того студентки мали можливість ознайомитися з роботою кафедр та клініки факультету ветеринарно медицини НУБіП, відвідати музей кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка. Також познайомилися студентами факультету ветеринарної медицини НУБіП та обмінялися досвідом щодо особливостей навчання у обох університетах.

Секційне засідання відбулося на високому організаційному, науковому рівні в дусі дискусії з поміркованою полемікою та великим зацікавленням.

Висловлюємо щиру вдячність членам організаційного комітету та професорсько-викладацькому складу кафедри терапії і клінічної діагностики Національного університету біоресурсів і природокористування України за можливість взяти участь та гостинність.

Новый рисунок 5

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru