EN   UA

 КАФЕДРА ВНУТРІШНІХ ХВОРОБ ТВАРИН ТА КЛІНІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ


logoDepartment of internal animal diseases and clinical diagnostics

therapy@lvet.edu.ua, terapiyavet@ukr.net
телефон: (032) 239-26-32, 239-26-33

Слівінська Любов Григорівна
- завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

На базі Навчально-виробничого центру клінічної ветеринарної медицини ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького («ВетЦентр»), який був створений з метою практичного навчання у виробничих умовах, здобувачі вищої освіти відпрацьовують практичні навички з ультразвукової діагностики, ехокардіографії, а також проводять рентгенологічні та ендоскопічні дослідження.

 1

 

Основними функціями «ВетЦентру» є: участь в удосконаленні та оптимізації якості освітнього процесу, зокрема практичного навчання здобувачів вищої освіти; проведення навчального процесу лабораторних і практичних занять з навчальних дисциплін кафедрами факультету ветеринарної медицини; надання дорадчих, діагностичних, лікувальних, консультативних та інших ветеринарних послуг.

«ВетЦентр» обладнаний приладами, які отримані в рамках європейського ґрантового Проєкту «Створення ветеринарної школи передових методів діагностики зі спеціалізованими лабораторіями», що фінансувався з бюджету Європейського Союзу та Програми Транскордонного Співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007–2013. В рамках Проєкту придбано спеціалізоване ветеринарне обладнання, а також впроваджено сучасні інформаційні рішення, що забезпечить підвищення рівня знань і навичок ветеринарних фахівців у галузі сучасних методів діагностики.

Реалізація Проєкту дозволила створити технічні ресурси для забезпечення програми підготовки спеціалістів ветеринарної медицини, інтегрованої інформаційної системи (PACS, CMS, дистанційне навчання), яка використовується для архівування та обміну медичними і статистичними даними, а також навчальними матеріалами, які будуть використовуватися для наукових досліджень, раннього виявлення та попередження поширення небезпечних захворювань.

2

3


Для майбутніх лікарів ветеринарної медицини такі практичні заняття додадуть їм впевненості у здобутті професії.

Колектив кафедри внутрішніх хвороб
тварин та клінічної діагностики

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru