EN   UA

 КАФЕДРА ВНУТРІШНІХ ХВОРОБ ТВАРИН ТА КЛІНІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ


logoDepartment of internal animal diseases and clinical diagnostics

therapy@lvet.edu.ua, terapiyavet@ukr.net
телефон: (032) 239-26-32, 239-26-33

Слівінська Любов Григорівна
- завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages

Практична підготовка студентів є обов’язковим компонентом освітньо-професійної програми (ОПП) «Ветеринарна медицина» для здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти та має такі форми: навчальна, виробнича та переддипломна практика.
Згідно графіку навчального процесу впродовж двох тижнів студенти 5-го курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» проходили навчальну практику на кафедрі внутрішніх хвороб тварин та клінічної діагностики.

 MyCollages 1

Метою практики було набуття студентом професійних навичок і вмінь: вивчення методів дослідження тварин, техніку й послідовність їх застосування при дослідженні окремих органів і систем; навчитися аналізувати виявлені при дослідженні окремих органів і систем показники (температури тіла, частоти пульсу і дихання, скорочення рубця, тони серця, дихальні шуми і т. д.) та відхилення їх від показників здорових тварин; навчитися підсумовувати одержані при дослідженні хворої тварини симптоми, групувати їх у патогенетично зв’язані між собою групи (симптомокомплекси або синдроми) і на основі цього ставити діагноз та призначати лікування.
Студенти мали можливість застосовувати свої навики при дослідженні корів (клініка кафедри), коней (ПП «Каретний двір»), собак і котів (клініка кафедри), дослідженні крові та сечі (навчальна лабораторія кафедри), проведенні рентгену (рентгенкабінет).
Під час проходження практики всі студенти виявили зацікавленість та старанність до виконання поставлених завдань, взяли активну участь в обговоренні актуальних питань у ветеринарній медицині.

MyCollages 2

3

4

завідувач кафедри - Любов Слівінська
доцент кафедри - Андрій Щербатий

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru