Оголошення про проведення тренінгу з першої домедичної допомоги
Кафедрою маркетингу із залученням фахівців Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького за підтримки волонтерського фонду «Почуй лікаря» 18 травня 2023р. проводитиметься тренінг з надання першої домедичної допомоги. Початок о 12.00 год. в аудиторії №2. Запрошуються студенти та працівники університету.
Кафедра маркетингу
- Деталі
-
Опубліковано: 12 травня 2023
-
Перегляди: 625
Go грати у волейбол
10.05.2023 у спортивному комплексі ЛНУВМБТ імені С. З. Ґжицького за ініціативи Профкому студентів та аспірантів, кафедри фізичного виховання та факультету громадського розвитку та здоров’я пройшли змагання з волейболу між студентськими командами.
- Деталі
-
Опубліковано: 11 травня 2023
-
Перегляди: 408
Допомагаємо силою, донатами і донорством
Ще не розпочалися пари у студентів, а команда Профкому студентів та аспірантів уже проходила медичне обстеження перед донацією крові для наших захисників у Центрі службі крові, що розташований поблизу нашого університету.
Надіємося , що ініціатива підтримається серед студентів усіх факультетів.
❤️Віримо у швидку перемогу.
- Деталі
-
Опубліковано: 11 травня 2023
-
Перегляди: 262
Дослідницько-аналітична практика студентів
Заключною ланкою практичної підготовки фахівців з маркетингу є дослідницько-аналітична переддипломна практика яка, як частина освітньої програми, є завершальним етапом навчання і проводиться після освоєння студентом програм теоретичного та практичного навчання. Цілями переддипломної практики є узагальнення та вдосконалення знань та вмінь студентів з майбутньої професії, перевірка можливостей самостійної роботи, як фахівця, в умовах виробництва; підготовка матеріалів до випускної кваліфікаційної роботи. Проходження переддипломної практики передбачає, в тому числі, збір матеріалів за основними розділами дипломної роботи (проєкту).
- Деталі
-
Опубліковано: 10 травня 2023
-
Перегляди: 429
Коли на заняттях і цікаво і смачно…
Морозиво… Саме цей молочний продукт залишив у наших спогадах стільки приємних вражень про дитинство, навіює приємні мрії про мирні літні дні, яких було так мало цього року…
І саме технологію морозива згідно з навчальним планом зараз вивчають здобувачі вищої освти 3-го курсу спеціальності Харчові технології факультету харчових технологій та біотехнології.
В умовах кафедри технології молока і молочних продуктів студенти грунтовно вивчають технологію різних видів морозива, проводять технологічні розрахунки для його виготовлення та лабораторні дослідження окремих зразків.
- Деталі
-
Опубліковано: 10 травня 2023
-
Перегляди: 508
Практичне заняття на базі аптеки “Подорожник”
Під керівництвом доцента кафедри фармації та біології Лісняка Олександра Івановича, асистента Застрижної Марти Львівни, при сприянні менеджера комунікацій та співпраці з освітніми закладами мережі аптек «Подорожник» Проскури Ольги Андріївни в одній із аптек мережі було проведене практичне заняття з “Фармакології” зі студентами 3 курсу освітньої програми “Фармація”. Метою заняття було навчити студентів застосовувати електронний рецепт на ліки в системі E-health за програмою “Доступні ліки”. При цьому вони ознайомилися з процесом реімбурсації ліків.
- Деталі
-
Опубліковано: 10 травня 2023
-
Перегляди: 601
Головні тренди у виробництві здорової їжі та харчування
Особливістю освітньо-професійної програми «Технології зберігання, консервування та переробки молока» підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти є детальне ознайомлення з технічними і технологічними інноваціями у молочній галузі через теоретичне навчання та практичну підготовку.
Зараз здобувачі вивчать обов’язкову освітню компоненту «Світові тенденції розвитку харчової індустрії». В межах вивчення цієї навчальної дисципліни 9 травня 2023 р. у рамках стажування на кафедрі технології молока і молочних продуктів доцентом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Львівського торговельно-економічного університету Іриною Ланицею було проведено заняття.
- Деталі
-
Опубліковано: 10 травня 2023
-
Перегляди: 458
Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт
Вітаємо студентку 4 курсу ФХТБ спеціальності 181"Харчові технології" Гординську Юлію з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за темою: "Розробка технології нових видів посічених м'ясо-рослинних напівфабрикатів лікувально-профілактичного призначення" виконаної під керівництвом доцента кафедри технології м'яса, м'ясних та олійно-жирових виборів Ірини Михайлівни Басараб.
- Деталі
-
Опубліковано: 09 травня 2023
-
Перегляди: 514