EN   UA

logo fem
  ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ


 Декан, доцент, кандидат економічних наук Гримак Олег Ярославович

 Заступники декана:
доцент,  кандидат економічних наук  Березівський Ярослав Петрович
доцент,  кандидат економічних наук    Вовк Мирослава Василівна

fb     іnstagram 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

21 жовтня у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбулася зустріч представників агроіндустріального холдингу МХП та здобувачів вищої освіти факультету економіки та менеджменту. Метою такого заходу було ознайомлення здобувачів вищої освіти з роботою холдингу та дульною формою підготовки на його філіях.

Декан факультету Олег Гримак та керівник відділу працевлаштування та зв’язків з виробництвом Богдан Галух поділилися інформацією щодо впровадження в університеті Положення про дуальну освіту та особливостей впровадження елементів дуальної форми навчання на практиці. Вони розповіли, що перевагами такого навчання є модернізація освітніх програм, підвищення якості підготовки здобувачів освіти, наближення освіти до вимог ринку праці та підвищення мотивації до навчання.
Під час зустрічі представники МХП детально розповіли про ключові аспекти роботи компанії, яка є найбільшою серед виробників та експортерів курятини в Україні, виробників зерна та лідером з птахівництва, м’ясопереробки, рослинництва і зеленої енергетики як на теренах нашої держави так і за кордоном. Акцентували увагу на основних моментах трансформації підприємства – від сировинного до кулінарного та ознайомили присутніх з основними брендами, які представлені на ринках у 80 країнах світу, а вертикальна інтеграція виробництва та власна логістична інфраструктура компанії дозволяють забезпечити жорсткий контроль якості на всіх етапах – від виробництва до реалізації кінцевому споживачу.

Головна фахівця із навчання, оцінки та розвитку персоналу МХП Ксенія Моторіна зазначила, що дуальна форма здобуття вищої освіти від ПАТ МХП – це можливість одночасно навчатися в університеті та працювати за спеціальністю, переймаючи досвід найкращих менторів провідної української аграрно-виробничої компанії. У рамках зустрічі відбувався вокршоп, де здобувачі освіти продемонстрували свої професійні уміння та познайомились з МХП.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru