EN   UA

logo fem
  ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ


 Декан, доцент, кандидат економічних наук Гримак Олег Ярославович

 Заступники декана:
доцент,  кандидат економічних наук  Березівський Ярослав Петрович
доцент,  кандидат економічних наук    Вовк Мирослава Василівна

fb     іnstagram 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

У незалежній Україні образ Святого Миколая і традиції дарувати подарунки відроджуються. Також дедалі більше шанується традиція прояву турботи про нужденних у вигляді доброчинних заходів.

Історія Дня святого Миколая

Святий Миколай народився в місті Патарі на південному узбережжі Малоазійського півострова. Він був єдиним сином своїх батьків. З дня свого народження Миколай здобув славу чудотворця.
Миколая називають Чудотворцем, адже з його іменем пов’язано багато легенд. Наприклад, за однією з них відомо, що одного разу він воскресив моряка та відтоді став покровителем моряків. Також він відомий тим, що врятував місто Миру від страшного голоду та часто допомагав бідним мандрівникам.
Вважається, що Миколай завжди опікувався дітьми з бідних родин: годував, дарував подарунки і теплі речі. За однією версією, він вирішив допомогти трьом дівчаткам, у яких не було приданого, і став таємно приносити до їхнього будинку золоті монети. Звідси і виникла традиція залишати дітям подарунки та солодощі під подушкою.
Крім того, почали також говорити, що святий Миколай приносив у будинки знедолених теплі речі, іграшки та їжу. Він надавав заступництво викраденим і замордованим дітям. Причому робив це завжди під покровом ночі, аби його ніхто не впізнав. А приємна традиція дарувати дітям подарунки збереглася в наші дні.

2

Вкотре за організацією незламного волонтера, а саме доцента кафедри інформаційних технологій у менеджменті було організовано збір коштів на подарунки військовослужбовцям, які перебувають на лікуванні у Львівському військово-медичному клінічному госпіталі.

Велика подяка всім, хто долучився до доброї справи, а саме Первинній профспілковій організації працівників ЛНУВМБ імені С. З. Гжицького, деканату факультету економіки та менеджменту, працівникам кафедри інформаційних технологій в менеджменті та кафедри менеджменту, студентам першого курсу (3-група спеціальності Менеджмент), нашим бджолярам Ковальському Юрію Володимировичу та Дружбяк Андрію за мед, за пожертву коштів братам Василю та Ярославу Єлейку та Марті Наконечній!

3

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru