EN   UA

logo fem
  ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ


 Декан, доцент, кандидат економічних наук Гримак Олег Ярославович

 Заступники декана:
доцент,  кандидат економічних наук  Березівський Ярослав Петрович
доцент,  кандидат економічних наук    Вовк Мирослава Василівна

fb     іnstagram 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

5810

5 жовтня 2023 року до Всесвітнього дня туризму на кафедрі туризму Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького відбувся круглий стіл на тему «Індустрія туризму: проблеми та виклики в нових реаліях».
З вітальним словом виступили в. о. ректора університету Іван Парубчак, проректор з наукової роботи Олег Федець, декан факультету економіки та менеджменту Олег Гримак, завідувачка кафедри туризму Леся Кушнір та професор кафедри туризму Василь Липчук.

 836
 674

3005

У роботі круглого столу взяли участь науково-педагогічні працівники, а також молоді науковці кафедри туризму. Для участі в обговоренні актуальних проблем туристичної галузі було також запрошено провідних фахівців туристичного бізнесу та освітньої сфери, зокрема: керівника ЛКП «Центр розвитку туризму м. Львова Віталія Кулика, професорку кафедри туризму ЛДУФК імені Івана Боберського Тетяну Божук, завідувача кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича Павла Музику, завідувача кафедри маркетингу Степана Поперечного, завідувача кафедри менеджменту Богдана Батюка, завідувача кафедри інформаційних технологій у менеджменті Олександра Степанюка та доцента кафедри інформаційних технологій у менеджменті Олену Кіндрат.
Метою круглого столу було визначення та обговорення ключових проблем та викликів, що стоять перед індустрією туризму в сучасних умовах, а також пошук шляхів їх вирішення та адаптації до нових реалій.
Проблеми, напрями та перспективи розвитку туризму в Україні, висвітлені у доповідях учасників круглого столу, є надзвичайно актуальними та важливими.
За результатами круглого столу було напрацьовано корисні рекомендації для подальшого розвитку туризму в сучасних умовах та стратегії удосконалення підготовки майбутніх фахівців сфери туризму у ЛНУВМБ ім. С. З. Ґжицького.

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru