EN   UA

logo fem
  ФАКУЛЬТЕТ ЕКОНОМІКИ ТА МЕНЕДЖМЕНТУ


 Декан, доцент, кандидат економічних наук Гримак Олег Ярославович

 Заступники декана:
доцент,  кандидат економічних наук  Березівський Ярослав Петрович
доцент,  кандидат економічних наук    Вовк Мирослава Василівна

fb     іnstagram 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Протягом першого півріччя 2024 року науково-педагогічні працівники факультету економіки та менеджменту Степан Поперечний (кафедра маркетингу), Дмитро Соломонко і Оксана Саламін (кафедра економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І. В. Поповича) пройшли навчання в Міжнародних Міждисциплінарних Студіях “Європейські Зелені Виміри” проєкту  Програми ЄС Еразмус + Жана Моне. 

фото 1

 

Важливу увагу в межах студій приділено оцінці впливу європейської політики на розвиток галузей сільського господарства та відповідні трансформації щодо нових підходів підвищення ресурсоефективності в сільських територіях задля впровадження методів зменшення викидів парникових газів.

Актуалізувано питання збалансованого управління земельними ресурсами, охорони ґрунтів та специфікою функціонування ринку земель сільськогосподарського призначення.

фото 2

Науково-педагогічні працівники факультету економіки та менеджменту Університету успішно пройшли навчання в рамках Міждисциплінарних студій та підвищили кваліфікацію. 

фото 3

фото 5

фото 4

Допис підготували Оксана САЛАМІН, Дмитро СОЛОМОНКО, викладачі

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru