EN   UA

01

КАФЕДРА ФАРМАКОЛОГІЇ ТА ТОКСИКОЛОГІЇЇ

Завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук, член-кореспондент НААНУ  Гунчак Василь Михайлович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1 8

Проєкт VetHeritage став своєрідним історичним магнітом для різних спільнот, у тому числі для редакції часопису “Кур’єр Галіційський” (пол. “Kurier Galicyjski”) – незалежний часопис поляків в Україні, що виходить двічі на місяць та фінансується із коштів Міністерства закордонних справ Польщі за посередництвом фундації “Свобода і демократія” (пол. Wolność i Demokracja).

Кілька разів поспіль завітала до нас знімальна група видавництва: журналіст Константин Чавага та режисер і оператор Ігор Ревага. Відзнято багато цікавого матеріалу, журналісти спілкувалися з професорами факультету ветеринарної медицини Віктором Галясом, Василем Гунчаком, Миколою Жилою та доцентами Василем Присяжнюком та Вікторією Пріцак.

 

2 6

Наша багата спадщини вразила пана Констянтина Чавага і, незважаючи на зйомки та ролик (https://studiolwow.tvp.pl/76518841/dziedzictwo-wyzszej-uczelni-weterynaryjnej-we-lwowie?fbclid=IwAR2Ssa1xq8sM1DSB0MwaqCy3QRxb58v-e4UjZYBMuQOCm_XTg0ZiXi-ai0c_aem_AYexKCmxfR_7NW0l21NKL8wH_Zl_jiWq7txAHqIv_JWTafHJCtJ0DHzRtlN3P1s3FVQ), він написав допис про свої особисті враження від побаченого.

“Раджу прочитати, – прокоментував виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак. – Важливо знати зовнішні думки про Університет, щоб розуміти чим ми цікаві для різних спільнот. Думка журналіста часопису «Кур’єр Галіційський», що транслює інформацію про Університет не лише в Україні, а й за кордон, для нас є доброю рекламою. Проте, ми розуміємо, відповідальність щодо збереження спільної історичної спадщини. Ми настільки звикли жити з цим спадком на щодень, що перестали зауважувати перлини, які є на кожній кафедрі факультету ветеринарної медицини”.

3 6

4 5

Приємно і цінно, що історія та діяльність найдавнішого факультету нашого Університету цікаві не лише для нас. Вдячні журналістові та знімальній групі за ініціативу з допомогою відео розповісти світові про факультет ветеринарної медицини трішки більше.

Допис підготувала Алла ВИНЯРСЬКА, доцент кафедри фармакології та токсикології

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru