EN   UA

01

КАФЕДРА ФАРМАКОЛОГІЇ ТА ТОКСИКОЛОГІЇЇ

Завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук, член-кореспондент НААНУ  Гунчак Василь Михайлович 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

 3 7

4 квітня 2024 року виконувач обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, професор Іван Парубчак та директор Національного природного парку “Гуцульщина” Юрій Стефурак підписали Договір про співпрацю. Підписання цього документа відбувалося на відстані і тому розтягнулося у часі.

 “Сподіваємося, що це принесе користь і Національному природному парку, і нашому Університету, бо добра співпраця завжди результативна”, – відзначив виконувач обов’язків ректора Університету, професор Іван Парубчак, акцентуючи на нових можливостях.

Одним із напрямів діяльності Національного парку є екологічна освіта. “Через організацію спільних заходів та подій ми показуємо унікальність природи та демонструємо цінність природоохоронної території. – Ділиться з нами директор НПП Юрій Стефурак. – Лише інноваційні підходи, мотивованість наших працівників та зацікавленість громади дають добрі результати. Якщо викладачі та студенти Університету долучаться до реалізації наших проєктів – у цьому виграють усі, а Україна стане ще більш екологічно стабільною”.

Науково-просвітницький центр НПП є справжнім острівцем знань: тут облаштовані кімнати-музеї мікології, ентомології, дендрології, геології, фітокомпозицій, гербарна кімната, орнітологічна та кімната бондарства, мікологічна лабораторія та музей “Гуцульська світлиця”. Тут роблять не лише наукову роботу, але й з любов’ю творять атмосферу Гуцульщини.

5 2

2 7

1 10

Допис підготувала Алла ВИНЯРСЬКА, доцент кафедри фармакології та токсикології

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru