EN   UA

 logoКАФЕДРА АКУШЕРСТВА, ГІНЕКОЛОГІЇ ТА БІОТЕХНОЛОГІЇ
ВІДТВОРЕННЯ ТВАРИН ІМ. Г.В. ЗВЄРЄВОЇ

Завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук Стефаник Василь Юрійович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

MyCollages 1

Найкращим підсумком проведеної науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти є висвітлення результатів дослідження на студентській наукової конференції.

Студенти А. Балакіна, М. Юзьків, Н.-К. Оленин, Є. Турко, К. Дземан та ін. Виголосили доповіді в межах Конференції “Дні студентської науки у Львівському національному університеті ветеринарної медицини та біотехнології відтворення тварин імені С. З. Ґжицького (до 240-річчя започаткування викладання ветеринарної медицини у Львові) на секції “Акушерські, хірургічні хвороби тварин та фізіологія”. Доповідачі отримали сертифікати та подяки.

 

MyCollages 3

Наукові керівники: Світлана Кава, Мар’яна Івахів, Оксана Дмитрів, Євгеній Костишин, Роман Івашків, Орест Кацараба задоволені результатами роботи студентського гуртка.

У день проведення конференції в Україні відзначали День вишиванки, тому викладачі і здобувачі вищої освіти підтримали цю гарну традицію та одягнули свої красиві вишиванки.

Колектив кафедри разом зі студентами-членами наукового гуртка приєднались до ініціативи адміністрації Університету та студентського самоврядування з проведення благодійного ярмарку для збору коштів на потреби ЗСУ.

Допис підготував Тарас БАСАРАБ, асистент кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин ім. Г. В. Звєрєвої

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru