- Деталі
-
Опубліковано: 20 червня 2024
-
Перегляди: 47
Вітаю здобувача вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» Романа Филипіва з успішним захистом кваліфікаційної бакалаврської роботи на біолого-технологічному факультеті.
Детальніше: Наукові здобутки студентів- Деталі
-
Опубліковано: 18 травня 2024
-
Перегляди: 59
Колектив кафедри безпеки виробництва та механізації технологічних процесів у тваринництві вітає всіх українців з цим святом.
В Україні у третій четвер травня відзначається національне свято – День вишиванки! Цього року воно припало на 16 травня. Вишиванка – це символ єдності, патріотизму і національної гідності, яка демонструє нашу величну спадщину, яка передається з покоління у покоління.
Сьогодні, коли на нашій землі йде війна з жорстоким агресором, який не цурається знищувати нас, ми повинні докласти всіх зусиль, аби показати світові, що ми народ з давньою та цікавою культурою, яку бережемо не одне десятиліття. Вишиванка є нашою культурною зброєю, яку треба як оберігати, так і використовувати. Саме тому ми одягаємо вишитий одяг і на свята, і в будень, вишиваємо та використовуємо рушники й серветки у побуті та на подарунки.
Сьогоднішнє свято несе у собі багатовікову мудрість, закодовану у візерунках вишиванок, є символом живого нескореного духу України, символом єдності та патріотизму, своєрідним оберегом та духовною запорукою перемоги України.
Детальніше: З Днем вишиванки!- Деталі
-
Опубліковано: 01 травня 2024
-
Перегляди: 97
25 квітня 2024 року відбулася Міжнародна науково-практична конференція на тему “Сучасні Технології у тваринництві та рибництві: Навколишнє середовище – виробництво продукції – Екологічні Проблеми” в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (Київ), проведена на факультеті тваринництва та водних біоресурсів на платформі ZOOM.
У конференції взяли участь керівник, доцент кафедри безпеки виробництва та механізації технологічних процесів у тваринництві Юліана Білаш і доповідач, студент 4 курсу біолого-технологічного факультету за спеціальністю 207 “Водні біоресурси та аквакультура” Микола Десятнюк, який висвітлив тему “Фактори, що впливають на розвиток механізації в аквакультурі”.
Детальніше: Участь у Міжнародній науково-практичній конференції на тему “Сучасні Технології у тваринництві та...- Деталі
-
Опубліковано: 01 травня 2024
-
Перегляди: 96
26 квітня 2024 року доцент кафедри безпеки виробництва та механізації технологічних процесів у тваринництві Лариса Гордійчук взяла участь у форумі «Безпека праці – 2024» до Всесвітнього дня охорони праці.
У сучасних непростих умовах ми повинні розуміти, як захистити працівників від різних небезпек, які нині є на кожному кроці. Саме тому потрібно вивчати та максимально використовувати всі можливі інструменти для оптимізації роботи й обмінюватися цінним досвідом.
- Деталі
-
Опубліковано: 29 квітня 2024
-
Перегляди: 208
З 22 по 26 квітня 2024 року на кафедрі безпеки виробництва та механізації технологічних процесів у тваринництві відбувся Тиждень охорони праці, приурочений до Всесвітнього дня охорони праці. Захід розпочався із вшановування пам’яті працівників, які загинули на виробництві та на війні з російським агресором.
Детальніше: Тиждень охорони праці на кафедрі безпеки виробництва та механізації технологічних процесів у...