EN   UA

КАФЕДРА ЕПІЗООТОЛОГІЇ

Завідувач кафедри, професор, доктор ветеринарних наук Куртяк Богдан Михайлович

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

1

Студенти 5 курсу факультету ветеринарної медицини під час навчальної практики з дисципліни «Епізоотологія та інфекційні хвороби» з викладачами кафедри професором Богданом Куртяком, доцентом Тарасом Матвіїшиним та старшим викладачем Ольгою Руденко відвідали молочну ферму «Мукко» в селі Угерсько Стрийського району Львівської області. На цей час у господарстві утримують 1 700 кіз, з них 800 дійних. Це господарство відзначається якісним доглядом та відповідними умовами утримання тварин, що забезпечує високі стандарти продукції.

1

1

Особливістю ферми є безпосередня близькість молокопереробного заводу до ферм, а також новітні технологічні лінії та сучасне європейське обладнання, яке використовується для щоденної переробки молока. Завдяки цьому зберігається природна цінність та мікроелементи продукту. Під час безконтактного доїння молоко одразу потрапляє в ємність, де охолоджується до 4 градусів, що допомагає зберігати його високу якість.
Навчальна практика стала чудовою нагодою для студентів застосувати свої теоретичні знання в реальних умовах та отримати цінний практичний досвід, який буде важливим у їхній майбутній професійній діяльності.

1

1

1

1

Щиро дякуємо господарству «Мукко» за можливість організувати екскурсію та співпрацю у підготовці майбутніх спеціалістів у галузі ветеринарної медицини!

Допис підготувала Ольга РУДЕНКО, старший викладач

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru