EN   UA

logo КАФЕДРА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У МЕНЕДЖМЕНТІ

 Завідувач кафедри, кандидат фізико-математичних наук, доцент Степанюк Олександр Іванович
e-mail: itm@lvet.edu.ua
 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

Без імені

У День української писемності та мови, колектив кафедри на чолі із завідувачем кафедри долучились до написання ювілейного диктанту національної єдності.

У його написанні, серед колективу кафедри, взяли участь студенти не тільки факультету економіки та менеджменту, а й інші студенти факультетів нашого навчального закладу. Радіо диктант національної єдності цьогоріч провели в двадцяте, а наша кафедра завжди долучалась до написання диктанту в стінах університету, а сьогодні ми провели написання диктанту дистанційно-онлайн. Завідувач кафедри запросив співробітників кафедри приєднатись до Meet відео-зустрічі, щоб обговорити питання дистанційно, після написанні диктанту, одні при цій події писали радіо-диктант на робочому місці, інші в домашній обстановці, але обговорення пройшло в унісон. Цей день 9 листопада, є значимий не тільки, як для української нації, алей й для об’єднання духу національної єдності всіх українців, котрі проживають і за межами держави, адже радіодиктант національної єдності був започаткований у 2000 році з метою єднання навколо мови. Відтоді ми і Українці за кордоном можемо перевірити, наскільки добре знаємо українську мову.

 

2

Ми, повинні твердо стояти на своїх позиціях і боронити мову, адже мова – це наша зброя! Участь у радіоконкурсі – це долучення до небайдужості і патріотизму, це ознака власної й національної гідности!

При завершенні відео-онлайн зустрічі завідувач кафедри Олександр Іванович, побажав здоров’я, та зустрічі в наступному році при написанні диктанту, вже у стінах університету.

 

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru