EN   UA

logo КАФЕДРА ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У МЕНЕДЖМЕНТІ

 Завідувач кафедри, кандидат фізико-математичних наук, доцент Степанюк Олександр Іванович
e-mail: itm@lvet.edu.ua
 

 

joomla шаблоны
Качественное создание сайтов в Санкт-Петербурге.
dle-joomla.ru

2023 12 18 01

За сприяння асистента кафедри інформаційних технологій у менеджменті Галини Дутки відбулися заняття з ознайомленням та презентацією Starlink для студентів спеціальності "Маркетинг".

Студенти мали змогу переглянути це обладнання, та найцікавішою для них була можливість наочно спробувати зібрати, переглянути і зрозуміти принцип його роботи.

Сьогодні, як ніколи, надзвичайно важливо мати комунікації й доступ до мережі Інтернет. Завдяки Starlink, це можна забезпечувати, що надзвичайно важливо в умовах сьогодення.

Проєкт Starlink – це глобальна супутникова система, призначена для доступу до мережі Інтернет у важкодоступних куточках Землі.

Система працює через супутники зв’язку, розташовані на низькій навколоземній орбіті (близько 500 км над поверхнею). 

2023 12 180 03

2023 12 18 13 37 40 455

2023 18 05

Разом зі студентами розглянули комплектацію продукту: інструкція, правда, це лиш фото, а також антена (тарілка), в нас вона прямокутної форми, термінал та 30-метровий кабель. Насамперед антену ставлять так, щоб вона зловила сигнал від супутників. Чим чистіше небо, тим більш стійким буде з’єднання і швидким інтернет. Усю конструкцію краще спершу зібрати, що й було зроблено, а саме закріпити антену на штативі (в комплект входить), а потім розмістити у зручному місці. Коли антена міцно закріплена в потрібному місці, треба під’єднати до неї кабель, тоді вставити шнур живлення в розетку. Виконавши ці дії, встановити програму Starlink на мобільний телефон через Google Play чи AppStore. Після запуску програми, можна налаштовувати доступ до мережі Інтернет. Для встановлення стабільного з’єднання із супутниками Starlink не потрібно багато часу.

Ось такий досвід отримуємо під час війни.

Допис підготувала Галина Дутка, асистент

Современный женский журнал.
Платные премиум shablony-dle.ru/
dle-joomla.ru